x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Disney Jr: doi ani în România!

Disney Jr: doi ani în România!

de Sebastian S. Eduard    |    24 Feb 2014   •   15:25
Disney Jr: doi ani în România!

Disney Junior aniversează 2 ani de prezenţă în România pe 1 Martie. Brandul multi-platformă dedicat copiilor cu vârste între 2 şi 7 ani şi familiilor acestora a cunoscut o creştere impresionantă, clasându-se al doilea ca număr de telespectatori. Disney Junior a fost urmărit de 12,5 milioane de oameni cu vârstă peste 4 ani doar în anul 2013, număr corespunzând unui procent de 65% dintre românii cu vârsta peste 4 ani.

“Au fost doi ani extraordinari pentru Disney Junior în România, în decursul cărora canalul a devenit rapid destinaţia preferată nu doar a copiilor, ci şi a părinţilor lor. Ne-am bucurat să vedem că familiile românilor îndrăgesc programele noastre, ce încântă copiii prin poveştile lor. Datorită succesului uriaş înregistrat de serialele “Sofia Întâi”, “Doctoriţa Pluşica” sau “Jake şi Piraţii din Ţara de Nicăieri”, am reuşit să dobândim o poziţie puternică, astfel că, în scurt timp de la lansare, Disney Junior s-a clasat al doilea, imediat după fratele său mai mare, Disney Channel” – a declarat Maciej Bral, VP & General Manager Disney Channels, CEE.

În luna martie, Disney Junior lansează noi episoade din cele mai îndrăgite seriale: “Sofia Întâi”, “Doctoriţa Pluşica”, “Atacul Artei” şi “Jake şi Piraţii din Ţara de Nicăieri”. Un episod special din “Clubul lui Mickey Mouse: Vrăjitorul din Dizz” va rula pe 1 martie la ora 10:25.


×