x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Echipa Will Ferrell şi Kevin Hart e ,,Mare şi tare” la box office

Echipa Will Ferrell şi Kevin Hart e ,,Mare şi tare” la box office

de Sebastian S. Eduard    |    31 Mar 2015   •   14:54
Echipa Will Ferrell şi Kevin Hart e ,,Mare şi tare” la box office
Sursa foto: Courtesy of Warner Bros. Picture

În urma weekendul-ui de lansare filmul ,,Mare şi tare” ocupă primul loc în box office-ul românesc după ce a fost vizionat de 34.357 spectatori şi a înregistrat încasări în valoare de 655.264 lei.

Comedia ,,Mare şi Tare” îi aduce în rolurile principale pe Will Ferrell şi Kevin Hart, distribuţia filmului fiind completată de rapper-ul Tip ,,T.I.” Harris, Alison Brie şi Craig T. Nelson.

Atunci când managerul de fonduri speculative, milionarul James (Will Farrell) este arestat pentru fraudă şi trimis să-şi ispăşească pedeapsa la San Quentin, judecătorul îi dă 30 de zile pentru a-şi pune afacerile în ordine. Disperat, el se adresează lui Darnell (Kevin Hart) pentru ca acesta să-l pregătească pentru viaţa dincolo de gratii. Dar, în ciuda presupunerilor lui James, Darnell este un proprietar al unei mici afaceri, care munceşte din greu şi care nu a primit nici măcar o amendă de circulaţie, darămite să fi stat la închisoare.

Împreună, cei doi fac ceea ce cred ei că e necesar pentru ca James să devină “mare şi tare” şi, în acest proces, descoperă cât de tare se înşelaseră în legătură cu multe lucruri, inclusiv în ceea ce priveşte părerea lor unul despre celălalt.

Filmul este regizat de Etan Cohen, acesta fiind debutul său regizoral după o carieră de succes ca scenarist, el fiind autorul unor scenarii precum cel pentru “Furtuna tropicală”. Scenariul este scris de Jay Martel & Ian Roberts şi de Etan Cohen, după o poveste de Adam McKay, Jay Martel & Ian Roberts.

×