x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Premiile Emmy au fost amânate oficial pentru 15 ianuarie 2024 din cauza grevei de la Hollywood

Premiile Emmy au fost amânate oficial pentru 15 ianuarie 2024 din cauza grevei de la Hollywood

de Redacția Jurnalul    |    10 Aug 2023   •   23:45
Premiile Emmy au fost amânate oficial pentru 15 ianuarie 2024 din cauza grevei de la Hollywood

Ceremonia de decernare a premiilor Emmy, programată pentru luna septembrie, va avea loc în cele din urmă la 15 ianuarie, potrivit organizatorilor, citați de BMFTV.

Ceremonia de decernare a premiilor Emmy, cele mai prestigioase premii americane pentru televiziune, a fost amânată de aproape patru luni, au anunțat joi organizatorii, în contextul în care greva actorilor și scenariștilor paralizează Hollywood-ul.

Echivalentul Oscarurilor pentru televiziune, programat inițial pentru 18 septembrie, premiile Emmy vor avea loc la jumătatea lunii ianuarie 2024, au anunțat Fox și Academia de televiziune într-un comunicat comun.

„Suntem încântați să anunțăm că cea de-a 75-a ediție a premiilor Emmy va fi difuzată luni, 15 ianuarie 2024”, a declarat un purtător de cuvânt al televiziunii americane, care difuzează ceremonia.

Acesta este cel mai important eveniment din industria audiovizualului de până acum care este afectat de această dublă acțiune sindicală, care nu a mai fost întâlnită la Hollywood din 1960. Ultima dată, ceremonia de decernare a premiilor Emmy a fost amânată în 2001, în urma atentatelor de la 11 septembrie.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: emmy premiu greva