x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film "Jackass 3-D", lider în box office-ul nord-american

"Jackass 3-D", lider în box office-ul nord-american

18 Oct 2010   •   00:00
"Jackass 3-D", lider în box office-ul nord-american

Filmul "Jackass 3-D", inspirat dintr-o emisiune de televiziune în care numeroşi adolescenţi şi tineri adulţi se lansează într-o serie de provocări amuzante, nebuneşti, iar uneori absurde, a ocupat prima poziţie în box office-ul nord-american, potrivit estimărilor societăţii Exhibitor Relations.

Acest film lansat în format 3D, considerat atât un documentar, cât şi o comedie, îi reuneşte pentru a treia oară pe marele ecran pe veteranii emisiunii "Jackass", difuzată de postul MTV, Johnny Knoxville şi Steve-O. Potrivit AFP, filmul "Jackass 3-D" a avut încasări de 50 de milioane de dolari de vineri până duminică în sălile din SUA şi Canada.

Thrillerul "Red", în care Morgan Freeman, Bruce Willis, Helen Mirren şi John Malkovich interpretează rolurile unor agenţi CIA, a ocupat a doua poziţie, cu încasări de 22,5 milioane de dolari.

Lungmetrajul "The Social Network", regizat de David Fincher, un film care prezintă felul în care a apărut reţeaua de socializare Facebook, a ocupat locul al treilea, cu încasări de 11 milioane de dolari.

Filmul "Secretariat", de Randall Wallace, care prezintă povestea lui Penny Chenery, câştigătoarea cursei Triple Crown în 1973, cu calul său Secretariat, s-a situat pe poziţia a patra, cu încasări de 9,5 milioane de dolari de vineri până duminică.

Pe locul al cincilea în box office-ul nord-american s-a situat filmul "Viaţa aşa cum e ea/ Life as we know it", cu Josh Duhamel şi Katherine Heigl, care a avut încasări de 9,2 milioane de dolari.

Pe locul al şaselea s-a clasat "Legende din regatul bufniţelor/ Legend of the Guardians: The Owls of Ga'Hoole", un film de acţiune şi de animaţie regizat de Zack Snyder. Filmul a avut încasări de 4,2 milioane de dolari de vineri până duminică

Thrillerul "Oraşul/ The Town", regizat de Ben Affleck, în care actorul american interpretează rolul unui spărgător de bănci, s-a situat pe locul al şaptelea, cu încasări de 4,04 milioane de dolari, iar thrillerul "My soul to take", cu tânărul actor Denzel Whitaker în rolul unui criminal în serie reînviat, care are ca scop să ucidă şapte copii născuţi în noaptea în care a murit, ocupă locul al optulea, cu încasări de 3,1 milioane de dolari.

Pe locul al nouălea s-a clasat comedia romantică "Easy A", care a avut încasări de 2,6 milioane de dolari. Turnat cu un buget minuscul (10 milioane de dolari), regizat de Will Glick şi cu Emma Stone în rolul principal, filmul spune povestea unei liceene care minte spunând că şi-a pierdut virginitatea, pentru a deveni populară.

Filmul "Wall Street: Banii sunt făcuţi să circule", regizat de Oliver Stone, în care spectatorii au posibilitatea de a-l revedea pe Michael Douglas interpretând rolul magnatului din lumea finanţelor Gordon Gekko, s-a situat pe locul al zecelea, cu încasări de 2,3 milioane de dolari de vineri până duminică.

×
Subiecte în articol: film