x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Jocul de-a şoarecele şi pisica

Jocul de-a şoarecele şi pisica

de Sebastian S. Eduard    |    13 Sep 2009   •   00:00
Jocul de-a şoarecele şi pisica

Doctoriţa blondă şi frrumoăsăă răău din "Anatomia lui Grey" - ne referim la Katherine Heigl - şi Gerard Butler ("Eroii de la Termopile") se întâlnesc într-o comedie romantică.5198-101203-664299l.jpgLupta dintre sexe se încinge în "Adevărul gol-goluţ", o comedie isteaţă şi sexy despre bărbaţi, femei şi prăpastia dintre felurile în care gândim unii despre ceilalţi, visăm sau ne încercăm puterea de seducţie asupra sexului opus. Între Katherine Heigl şi Gerard Butler ies scântei, pentru că ei sunt doi colegi care par sortiţi să se dispreţuiască veşnic. Ea e hotărâtă să-şi găsească partenerul ideal, scornit de visele ei. El vrea să le transmită femeilor mesajul că trebuie să fie mai realiste şi să admită că bărbaţii nu au decât un singur scop. Dar exact atunci când el se decide să o ajute pe Abby să obţină ceea ce vrea, cei doi îşi dau seama cu stupoare cât de tare se pot atrage firile opuse.

Abby Richter (Heigl) este ambiţioasa producătoare a unui talk-show matinal de televiziune, "A.M. Sacramento", care se mândreşte cu faptul că poate rezolva pe loc orice problemă - orice problemă în afara statutului ei de femeie singură şi nefericită. Când vine vorba despre întâlniri şi cunoştinţe, Abby se transformă dintr-o femeie de succes într-o ghinionistă. Când rating-ul show-ului ei începe să cadă, Abby este forţată să se asocieze cu proaspăt corespondentul special Mike Chadway (Butler), un tip care o irită nespus. Emisiunea lui, "Adevărul gol-goluţ", promitea că va dezvălui secretele bărbaţilor. Dar emisiunea lui provocatoare, cam şovinistă şi deşănţată, o ofensează pe Abby, care simte c-o ia razna când vede că show-ul face rating-uri fulminante, pecetluindu-i lui Mike statutul de angajat favorit al postului de televiziune.

Apoi Abby îl întâlneşte pe Colin, vecinul ei, care e doctor şi neînsurat! El este întruchiparea opusului lui Mike Chadway - e suav, politicos şi nici pe departe o brută -, iar Abby nu vrea să mai rateze de data asta. Deşi nu-i convine să recunoască, ea are nevoie acum de expertiza lui Mike în materie de preferinţele bărbaţilor, pentru ca ea să n-o mai dea în bară şi de data asta...
5198-101204-darkcity.jpg

Nou pe DVD

Oraşul întunecat
Când John Murdoch (Rufus Sewell) se trezeşte într-o cameră de hotel ciudată, constată că este căutat pentru comiterea unei serii de crime brutale. Problema este că nu-şi poate aminti nimic. Urmărit de Poliţie şi bântuit de Strangers, nişte fiinţe misterioase care au capacitatea de a opri timpul şi de a modifica realitatea, el încearcă să descopere enigma identităţii sale. Dar într-un oraş în care realitatea este o iluzie, a descoperi adevărul ar putea fi fatal... De la Alex Proyas, regizorul filmelor "Corbul", avem un thriller futurist...

Insula...
Pe o insulă îndepărtată din Pacificul de Sud, doctorul Moreau a folosit drept armă ştiinţa pentru a deschide porţile iadului... Val Kilmer, David Thewlis şi Marlon Brando joacă în acest thriller SF bazat pe cartea lui H.G. Wells. Doctorul Moreau este un genetician genial în ceea ce priveşte legile perpetuării şi metamorfozei organismelor vii. Când un diplomat ONU vizitează laboratorul lui Moreau de pe insulă descoperă o serie de experimente fantastice, dar brutale, care transformă formele de viaţă animale în bestii umane.

×
Subiecte în articol: film