x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Joe Mantegna : Poliţist şi mafiot, da’ mişto de tot

Joe Mantegna : Poliţist şi mafiot, da’ mişto de tot

12 Mai 2011   •   18:56
Joe Mantegna : Poliţist şi mafiot, da’ mişto de tot

165158-03-07tv-37.jpg• Ce se va întâmpla în sezonul 6 cu „prinţul întunericului”?

Păi... ca şi până acum... Binele va învinge răul, dar rămâne de văzut cum... 

• Care sunt cele mai faimoase personaje negative din serial?

C. Thomas Howell l-a jucat extraordinar pe Re­a­p­er, a creat un personaj dinamic. Au fost câteva persona­je negative foarte interesante... rolurile negative sunt bi­ne conturate în serialul nostru. Jamie Kennedy a făcut o treabă excelentă într-un rol de criminal. Faptul că personajul n-a avut nici o remuşcare, până la final... Diabolic, răutate în stare pură cu influenţe religioase. Dar ca el au fost şi alţii...

•  Ce se întâmplă în sezonul 6?

Tema sezonului va consta în secrete. Fiecărui personaj i se va dezvălui câte un secret fie despre el, fie despre cineva care are legătură cu el. Se vor explora în profunzime vieţile personajelor, ceea ce, cu siguranţă, o să le placă fanilor. Mai multe secrete despre viaţa membrilor UAC vor fi dezvăluite şi cred că va fi foarte interesant.

•  Vor avea loc modificări în distribuţie?

Păi oa­me­nii se mai schimbă... Locurile de muncă se mai schim­bă, echipele se mai schimbă... Lumea se adaptează... Schim­bările au legătură cu poveştile. Anumite personaje cu care v-aţi famili­arizat vor ple­ca temporar sau permanent, nu ştim, şi altele vor apă­rea. Dar aşa este şi în viaţă. Şi în familii... Vom vedea.

•  Care este episodul tău favorit din sezonul 6?

Nu ştiu dacă am unul – încă mai filmăm la sezonul 6. Dar până acum mi-au plăcut toate – scenariştii s-au maturizat, actorii se simt mai bine în pielea personajelor – serialul este mai bun, de la an la an. Şi nici sezonul 6 nu face excepţie.

•  Cum ai lucrat în acest sezon cu actorii din ro­lu­rile episodice?

Excelent. Am avut in­vi­taţi nişte actori foarte buni. Am filmat un epi­sod cu Mimi Kennedy, care a lucrat cu Thomas Gibbson la „Dharma and Greg” vre­me de mulţi ani. Este o actriţă minunată. Mi-a plăcut să lucrez cu ea. Şi sunt şi alţi actori fabuloşi. Este plăcut să lucrezi în fiecare săptămână cu cineva nou.

 

De-o parte şi de cealaltă a legii
Joe Mantegna a avut „ghinionul” să fie coleg de generaţie cu Al Pacino şi Robert de Niro. Datorită versatilităţii sale deosebite, Mantegna acoperă o gamă largă de roluri, de la politicianul cinic şi corupt la gangsterul dur, de la familistul harnic şi modest, de altfel rolul său în viaţa reală, la „vocea” din „The Simpsons” Anthony „Fat Tony”. Jucând în „The Godfather Part III” în rolul gangsterului arivist Joey Zasa, un personaj obscur, Joe primeşte în filmul după romanul lui Mario Puzzo cu acelaşi nume „Ultimul Don” un rol epic, tot de gangster, chiar asasin, dar măcinat de îndoieli şi cu un remarcabil simt al dreptăţii. În „Minţi criminale”, Mantegna este David Rossi, agent special în Unitatea de analiză comportamentală.(A.V)

×
Subiecte în articol: film