x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Marilyn Monroe, omagiată la Diva Universal la 50 de ani de la dispariţie

Marilyn Monroe, omagiată la Diva Universal la 50 de ani de la dispariţie

de Sebastian S. Eduard    |    15 Aug 2012   •   10:57
Marilyn Monroe, omagiată la Diva Universal la 50 de ani de la dispariţie

O adevarata bomba sexy, Marilyn Monroe a atras atentia tuturor in timpul vietii sale celebre, dar faima ei este si mai mare astazi! La 5 august s-au implinit 50 de ani de la tragica si misterioasa ei disparitie. DIVA Universal ii dedica la mijlocul lunii august un program special. Astazi, 15 august DIVA Universal va transmite mini-seria TV in doua parti "Blonda Marilyn' (ora 17:00), urmata de filmul "Printul si dansatoarea' (ora 21:00), cu Monroe si Laurence Olivier…

Nascuta Norma Jeane Mortenson, bomba blonda şi sexy a cucerit publicul din intreaga lume şi a devenit supremul star de cinema de la Hollywood. Deşi dorita de milioane de barbati, Marilyn nu a reuşit niciodata sa gaseasca unul care sa o faca sa se simta completa. "Blonda Marilyn', mini-seria TV in doua parti difuzata de DIVA Universal pe 15.08, de la ora 17:00, este ecranizarea poveştii artistei, avandu-i in rolurile principale pe Poppy Montgomery, Patricia Richardson şi Patrick Dempsey.

Tot miercuri, 15.08, de la 21:00, puteti urmari la DIVA Universal filmul "Printul şi dansatoarea', regizat de Laurence Olivier, in 1957. O comedie romantica devenita clasica, in care joaca Marilyn Monroe şi Laurence Olivier, despre printul regent (Laurence Olivier) al unei tari fictive, Carpathia, care vine la Londra pentru a asista la incoronarea noului rege al Angliei, dar se indragosteşte de o dansatoare americana, pe nume Elsie Marina (Marilyn Monroe). Aceasta afla insa de un complot periculos care il vizeaza pe fiul printului, iar relatia celor doi ameninta sa declanşeze un incident international.

"Blonda Marilyn'/Serial/DIVA Universal/ miercuri, ora 17:00

"Printul si dansatoarea'/Film/ miercuri, ora 21:00

×