x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Matthew Perry a murit. Medicul legist anunță investigații suplimentare pentru a afla cauza morții actorului

Matthew Perry a murit. Medicul legist anunță investigații suplimentare pentru a afla cauza morții actorului

de Vali Deaconescu    |    30 Oct 2023   •   13:45
Matthew Perry a murit. Medicul legist anunță investigații suplimentare pentru a afla cauza morții actorului

Medicul legist anunță investigații suplimentare pentru a afla cauza morții actorului Matthew Perry la reședința sa sâmbătă înainte de a se ajunge la o concluzie, potrivit Biroului Medical Examiner al comitatului Los Angeles

Medicul legist și-a actualizat înregistrarea online pentru Perry duminică după-amiază, menționând cauza morții sale ca fiind „amânată”.

"În cazurile în care cauza morții nu poate fi determinată în timpul autopsiei, se va emite un certificat amânat până când vor fi finalizate studii suplimentare", conform ghidurilor legistului din Los Angeles.

O autopsie a fost efectuată, dar examinatorii așteaptă rezultatele rapoartelor de toxicologie pentru a determina cauza morții lui Perry, a declarat Biroul Medical Examiner al Los Angeles către CNN duminică. Astfel de rapoarte pot dura săptămâni pentru a fi finalizate.

Investigatorii intenționează să utilizeze rapoartele de toxicologie pentru a determina dacă substanțe străine ar fi putut contribui la moartea lui Perry, conform unei surse a forțelor de ordine.

Divizia de jafuri și omucideri a Departamentului de Poliție din Los Angeles investighează moartea lui Perry, dar o sursă a declarat că nu se bănuiește nicio activitate criminală. Duminică, înregistrările medicului legist indicau că rămășițele actorului erau gata să fie eliberate familiei sale.

Brian Humphrey, purtător de cuvânt al Departamentului de Pompieri din Los Angeles, a declarat pentru CNN că sâmbătă, la ora 16:07, a sosit un apel la 911 pentru o situație de salvare în apă. Poliția din Los Angeles a răspuns la ora 16:10 și a caracterizat apelul drept o investigație privind decesul.

Perry, în vârstă de 54 de ani, a fost găsit în stare de inconștiență în jacuzzi, conform Los Angeles Times, citând surse ale Poliției.

Duminică, familia lui Perry a emis un comunicat pentru revista People, în care au spus că sunt "distruși de pierderea tragică a fiului și fratelui iubit."

"Matthew a adus atât de multă bucurie lumii, atât ca actor, cât și ca prieten", se menționează în comunicat. 

Ultimul mesaj postat de Matthew Perry, înainte de a fi găsit mort. Actorul care l-a jucat pe Chandler, în serialul Friends, parcă și-a prevestit sfârșitul

Ultimul mesaj postat de Matthew Perry pe rețelele sociale îl arată în vila sa din Los Angeles.

În imaginea publicată, se observă cum actorul privea orașul pe timp de noapte, cu căștile pe urechi, în jacuzzi-ul din vila sa. Descrierea sa a fost următoarea:

"Oh, deci apa caldă care se învârte în jurul tău te face să te simți bine? Eu sunt Mattman", a scirs actorul pe Instagram.

Fotografia a fost postată în urmă cu șase zile.

 

Ultimul mesaj postat de Matthew Perry, înainte de a fi găsit mort. Actorul care l-a jucat pe Chandler, în serialul Friends, parcă și-a prevestit sfârșitul

×