x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Mel Gibson regizează cel de-al 5-lea film al său, Hacksaw Ridge

Mel Gibson regizează cel de-al 5-lea film al său, Hacksaw Ridge

01 Oct 2015   •   15:38
Mel Gibson regizează cel de-al 5-lea film al său, Hacksaw Ridge
Sursa foto: Photo Credit: Mark Rogers

Actorul şi regizorul american Mel Gibson a început filmările la viitoarea sa peliculă, "Hacksaw Ridge", în Australia, relatează Le Figaro.

"Hacksaw Ridge" prezintă povestea adevărată a americanului Desmond Doss, care a servit în cel de-al Doilea Război Mondial în Armata SUA fără a face uz de armă, din cauza religiei sale. Membru al Bisericii Adventiste de Ziua a Şaptea, el a servit ca medic pe front, în special în timpul bătăliei de la Okinawa din 1945. Ross a fost primul american care a refuzat să poarte armă din motive de conştiinţă şi a primit o medalie de onoare a Congresului SUA.

O fotografie în care interpretul principal, Andrew Garfield, apare alături de soldaţi americani a fost prezentată publicului.

Pelicula, în care vor juca şi actorii Sam Worthington şi Vince Vaughn, va fi filmată în mare parte în statul New South Wales.

Programat pentru 2016, "Hacksaw Ridge" va fi al cincilea film regizat de Gibson după "The Man Without a Face" (1993) "Braveheart"(1995), "The Passion of the Christ" (2004) şi "Apocalypto"(2006).

×
Subiecte în articol: mel gibson Hacksaw Ridge