x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film PREMIERE cinematografice 19 - 25 februarie

PREMIERE cinematografice 19 - 25 februarie

19 Feb 2016   •   16:17
PREMIERE cinematografice 19 - 25 februarie

Hail, Caesar!

Acţiunea filmului se petrece în anii '50. Principala slujbă a lui Eddie Mannix este să se asigure că vedetele de la Hollywood nu îşi strică imaginea din cauza consumului de droguri, ale petrecerilor şi aventurilor. Mannix trebuie să ţină starurile departe de scandal, doar că actorul principal din cea mai mare producţie de la Hollywood din acel an este răpit. Distribuţia filmului este una de excepţie: George Clooney, Josh Brolin, Tilda Swinton, Scarlett Johansson, Ralph Fiennes, Channing Tatum.

Pride, prejudice and zombies

Filmul este ecranizarea bestseller-ului cu acelaşi nume, al lui Seth Grahame-Smith. Este o comedie în care povestea binecunoscută din Pride and Prejudice este combinată cu elemente contemporane şi cu mulţi zombi.

Billion Star Hotel

Un băiat fără adăpost învaţă cum merg lucrurile în viaţa reală, de la mentorul său, Tata Rudi. Billion Star Hotel este reconstituirea dramelor sufleteşti a trei personaje aparent ciudate - Sică Generalu', Panait Surdu şi Arthur Popescu, care se întâlnesc într-un moment zero, într-un tren al vieţii. Regia Alecs Năstoiu, în rolurile principale Rudy Moca, Nicu Mihoc , Dan Rădulescu și Teo Marton.

×
Subiecte în articol: Hail, Caesar!