x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Reuniunea 'Friends' nu va putea conta pe prezenţa fizică a tuturor actorilor din serial

Reuniunea 'Friends' nu va putea conta pe prezenţa fizică a tuturor actorilor din serial

16 Ian 2016   •   14:23
Reuniunea 'Friends' nu va putea conta pe prezenţa fizică a tuturor actorilor din serial

Programul special pe care îl pregăteşte postul NBC privind reuniunea protagoniştilor din serialul 'Friends' nu va putea conta pe prezenţa fizică a tuturor actorilor din distribuţia originală a celebrei comedii, relatează EFE.

Este ceea ce a asigurat actorul Matthew Perry (interpretul lui Chandler), care, în declaraţii acordate ediţiei digitale a revistei People, a explicat că nu va putea participa la filmări deoarece se află la Londra unde face repetiţii la piesa de teatru 'The End of Longing'.

'Nu va fi reuniunea pe care o aşteaptă toată lumea', a declarat actorul în vârstă de 46 de ani. "Ceilalţi cinci (actori) vor fi prezenţi în programul special iar eu îi voi asista de la Londra", a explicat Matthew Perry.

Programul special 'Friends' care va dura două ore va fi emis la 21 februarie şi va fi realizat de unul dintre principalii regizori ai serialului, James Burrows, care a filmat episodul cu numărul 1.000 pentru televiziune. Burrows s-s aflat la comanda unor episoade ca 'Taxi', 'The Bob Newhart Show' sau 'Cheers'.

NBC a anunţat miercuri realizarea programului special 'Friends' cu participarea tuturor protagoniştilor.

Robert Greenblatt, preşedintele NBC, anunţase miercuri că la programul special vor participa Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, David Schwimmer şi însuşi Perry, fără să confirme însă participarea fizică a tuturor actorilor.

Sursa: AGERPRES 

×
Subiecte în articol: friends nbc matthew perry seriale