x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Sandra Bullock, în doliu: dragostea vieții mele

Sandra Bullock, în doliu: dragostea vieții mele

de Redacția Jurnalul    |    08 Aug 2023   •   09:43
Sandra Bullock, în doliu: dragostea vieții mele
Sursa foto: Hepta

Doliu pentru Sandra Bullock. Partenerul actriței americane, Bryan Randall, a murit la 57 de ani după o luptă secretă cu SLA. Bullock și Randall se cunoscuseră în 2015, cu ocazia zilei de naștere a fiului actriței.

Bărbatul se lupta de trei ani cu scleroza laterală amiotrofică (ALS).

Anunțul decesului a fost făcut de familia fotografului, într-un comunicat publicat de People: "Cu mare tristețe anunțăm că Bryan Randall s-a stins în pace pe 5 august, după o luptă de trei ani cu scleroza laterală amiotrofică. Bryan a ales să păstreze secretă lupta sa cu boala și am făcut tot ce am putut pentru a-i respecta cererea".

Familia lui Randall cere respect: "Suntem extrem de recunoscători pentru medicii care au înfruntat această boală alături de noi fără să renunțe vreodată și pentru asistentele incredibile care au devenit colegele noastre de cameră, sacrificându-și timpul cu familiile lor pentru a fi alături de ale noastre. În acest moment vă cerem să ne respectați intimitatea pentru a ne plânge și a accepta sarcina imposibilă de a ne lua rămas bun de la Bryan".

Sandra Bullock și Bryan Randall se cunoscuseră în ianuarie 2015. Fotograf care lucrase anterior ca model, bărbatul îi făcuse poze fiului actriței cu ocazia zilei de naștere a acestuia. Din acel moment, a început o relație.

Bullock a participat la nunta lui Jennifer Aniston și Justin Theroux împreună cu partenerul său, oficializând astfel relația lor.

În 2021, vorbind despre povestea lor de dragoste, actrița a declarat: "Am găsit dragostea vieții mele. Împărtășim doi copii minunați, trei cu fiica lui, iar el este cel mai bun lucru din lume”.

Bullock vorbea cu mândrie despre partenerul ei: "El este exemplul pe care vreau să îl aibă copiii mei. Am un partener care este cu adevărat creștin și sunt două moduri foarte diferite de a aborda lumea. Nu sunt întotdeauna de acord cu el și el nu este întotdeauna de acord cu mine, dar este un exemplu chiar și atunci când nu suntem de acord”.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Sandra Bullock, Bryan Randall