x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Scurtmetraje valoroase la primul ShortsUP din 2010

Scurtmetraje valoroase la primul ShortsUP din 2010

29 Ian 2010   •   00:00

Cele mai premiate scurtmetraje sub trei minute prind viaţă la ShortsUP în această seară, de la 21.00, la Teatrul Naţional, Galeriile ArtExpo.

Vor rula finalistele de la Cannes 2009, câştigătoarele de la FilmMinute 2009 şi cele de la Festivalul Tres Courts, în total două ore de cinema în doze mici.

Din program fac parte finalistele de la Cannes Film Festival (Seeking You: A Love Letter to Hong Kong, Iran a Nation of Bloggers, Donatella), cele mai bune filme din cadrul FilmMinute 2009 (Life, Flagged, How do you do, Rapture) şi filme premiate la Festivalul Internaţional de Film Tres Courts (Fetch, Les Petits Sables, The Job).

Nu sunt de ratat nici Mosca - un documentar amuzant despre legătura dintre timp şi muşte, Paste of Love - o animaţie despre neobişnuita povestea de dragoste dintre o periuţă şi pasta de dinţi, sau Enemy Within - ficţiune-mostră a umorului britanic.
Biletele sunt disponibile direct la intrare, la TNB/ArtExpo. Preţul unui bilet este de 20 RON. Mai multe detalii pe site-ul www.shortsup.ro.

×
Subiecte în articol: film