x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Scurtmetrajele de Oscar vin la Festivalul NexT 2012

Scurtmetrajele de Oscar vin la Festivalul NexT 2012

de Sebastian S. Eduard    |    12 Mar 2012   •   21:00

Proiectia-eveniment 'Oscars Night' face parte si anul acesta din programul Festivalului International de Film NexT (28 martie – 1 aprlie) si va prezenta scurtmetrajele nomina­lizate la premiile Academiei americane de film in 2012 si castigatorul din 2011, informeaza organizatorii.

Programul 'Oscars Night' va avea loc pe 30 martie, de la ora 20:30, la Cinema Scala. Spectatorii vor pasi pe covorul rosu sub luminile reflectoarelor alaturi de invitatii festivalului, iar dupa proiectie sunt asteptati la 'Soundtrack Party' in Coyote Cafe, clubul festivalului, unde vor rasuna cele mai cunoscute coloane sonore, de la 'Dirty Dancing' si 'Grease', trecand prin 'Pulp Fiction', pana la 'Fight Club' sau 'The Girl with the Dragon Tattoo'".

Biletul Oscars Night costa 15 lei in avans sau 20 de lei in ziua pro­iec­tiei, si include si accesul la petrecerea din aceeasi seara. Festivalul In­ter­na­tional de Film NexT se desfasoara si in 2012 sub Inaltul Patronaj al Altetei Sale Regale Principesa Margareta a Romaniei. Activitatile Societatii Culturale NexT se incadreaza in 'Viziunea pe 30 de ani pentru Romania' a Casei Regale.

×
Subiecte în articol: film