x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Serialul "Hannah Montana" va lua sfârşit în 2011

Serialul "Hannah Montana" va lua sfârşit în 2011

10 Ian 2010   •   00:00
Serialul "Hannah Montana" va lua sfârşit în 2011

Idolul telespectatorilor copii, Miley Cyrus, care şi-a câştigat celebritatea mondială datorită serialului în care joacă rolul adolescentei Hannah Montana, îşi va lua la revedere de la acesta în 2011. Un purtător de cuvânt al Disney a confimat că serialul este programat să ia sfârşit anul viitor.



Ultimul sezon al serialului, pentru care vor începe filmările luna aceasta, va fi finalizat în martie 2011 cu un "eveniment major, care va dura o oră", potrivit reprezentanţilor Disney. "Niciodată nu poţi fi sigur de ceva în această industrie, dar în prezent avem în plan să punem punct serialului după aceste filmări", a declarat Adam Bonnett, reprezentant al Disney.

Serialul "Hannah Montana", povestea unei eleve de liceu care are o viaţă secretă ca vedetă pop, a fost lansat în 2006 şi a făcut-o celebră pe tânăra Miley Cyrus. În vârstă de 17 ani, Cyrus este fiica interpretului de country Billy Ray Cyrus. Tânăra actriţă, care s-a numărat de curând printre laureaţii People's Choice Awards, are un rol şi în pelicula "The Last Song", care va fi lansată în cursul acestui an, şi îşi va juca propriul rol în continuarea "Sex and the City".

"Hannah Montana" este un sitcom pentru copii cu vârste cuprinse între 6 şi 14 ani difuzat de Disney Channel în SUA şi în alte 177 de ţări, printre care şi România. Personajul principal al serialului este Miley Stewart, o adolescentă care locuieşte împreună cu fratele şi tatăl său, iar prietenii şi colegii săi de clasă nu îi cunosc cea de-a doua "identitate", aceea de vedetă pop celebră în lumea întreagă.

×
Subiecte în articol: film