x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film ONLINE | Serialul “Seinfeld” va fi redifuzat, contra unei sume fabuloase!

ONLINE | Serialul “Seinfeld” va fi redifuzat, contra unei sume fabuloase!

de Dragoş Tănase    |    01 Mai 2015   •   11:52
ONLINE | Serialul “Seinfeld” va fi redifuzat, contra unei sume fabuloase!
Sursa foto: Jerry Seinfeld (s) și Jason Alexander

Filmările pentru serialul “Seinfeld” s-au încheiat în urmă cu mai bine de 15 ani, dar acesta continuă să genereze venituri, o adevărată avere pentru actori şi producători.

Hulu, un serviciu de distribuire on-line a filmelor şi a serialelor a cumpărat, recent, drepturile de distribuire a celebrei producţii, de la Sony Pictures, contra sumei de 180 de milioane de dolari, adică de aproximativ un milion pentru fiecare episod, potrivit foxnews.com.

Banii vor fi împărțiți între Sony TV, Time Warner’s, Castle Rock și actorii din serial, care au drepturi asupra acestui serial celebru.

Anterior, Amazon şi Yahoo s-au arătat interesate de acest proiect. Platforma Netflix nu a participat, însă, la negocieri.

Platforma Hulu speră că, astfel, "serialul despre nimic" - difuzat în anii '90 - să atragă tinerii care au renunţat la televizor.

Seinfeld este un sitcom american, creat de Larry David și Jerry Seinfeld (care, de altfel, joacă rolul principal). Episodul pilot al serialului a fost transmis în 5 iulie 1989, iar serialul propriu-zis a debutat în mai 1990. Pe 14 martie 1998, când a fost transmis ultimul episod al serialului, 76 milioane de telespectatori au stat în fața micilor ecrane.

A avut nouă sezoane şi a fost vizionat de peste 30 de milioane de telespectatori. Proiectul i-a băgat în cont actorului american Jerry Seinfeld câte 14 milioane de dolari pe episod.

Tot  pentru telespectatorii mai tineri, producătorii show-ului au lansat, recent, catalogul complet "Seinfeld" în format DVD.

×
Subiecte în articol: seinfeld serial redifuzare hulu online