x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Transformers: Age of Extinction, favorit la “Zmeura de Aur”

Transformers: Age of Extinction, favorit la “Zmeura de Aur”

15 Ian 2015   •   21:31
Transformers: Age of Extinction, favorit la “Zmeura de Aur”

Ultimul film al seriei "Transformers", cu Mark Wahlberg în rolul principal în locul lui Shia LaBeouf, este marele favorit al celei de-a 35-a ediţii a premiilor Zmeura de Aur, primind nu mai puţin de 7 nominalizări, conform Reuters.
"Transformers: Age of Extinction" a fost nominalizat la categoriile cel mai prost film, cel mai prost scenariu, cea mai proastă continuare şi cel mai prost cuplu de actori dintr-un film. Kelsey Grammer a fost nominalizat pentru cel mai prost actor într-un rol secundar, în timp ce Michael Bay ar putea primi premiul pentru cea mai proastă regie, iar Nicola Peltz pentru cea mai proastă actriţă într-un rol secundar.
“Transformers: Age of Extinction" s-a plasat pe locul 5 în topul celor mai populare filme din box office-ul nord-american, cu încasări de 245 de milioane de dolari din vânzări de bilete. La nivel mondial, acest film a strâns peste 1 miliard de dolari din încasări.

Lista favoriţilor acestei ediţii a premiilor Zmeura de Aur este completată de filmele "Saving Christmas" şi "Hercules" cu câte 6 nominalizări fiecare. Filmul “Teenage Mutant Ninja Turtles” şi thriller-ul “Left Behind” cu Nicolas Cage au fost, de asemenea, nominalizate la categoria cel mai prost film.

Actriţa Cameron Diaz a fost nominalizată pentru rolurile principale din comediile romantice "The Other Woman" şi "Sex Tape", dar şi pentru rolul secundar din "Annie". Ea împarte o nominalizare la categoria cel mai prost cuplu de actori cu Jason Segel, alături de care a jucat în "Sex Tape".

Adam Sandler, favorit etern al acestei gale, a obţinut anul acesta o singură nominalizare pentru rolul său din comedia romantică 'Blended'. Partenera sa din acest film, Drew Barrymore, a fost la rândul ei nominalizată.

.

×
Subiecte în articol: Transformers: Age of Extinction