x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Vești surprinzătoare despre noul James Bond

Vești surprinzătoare despre noul James Bond

11 Noi 2015   •   11:37
Vești surprinzătoare despre noul James Bond

Noul James Bond este... actualul James Bond. După ce a afirmat că mai bine „și-ar tăia venele” decât să fie din nou Agentul 007, după câte se pare, Daniel Craig va juca și în următorul film  al seriei.

Starul britanic este încă rezervat în declarații referitoare la viitorul său în cadrul francizei, subliniind într-un interviu că unica motivație de a continua ar fi cea materială.

Una din persoanele care nu va continua alături de echipă este regizorul Sam Mendes, care și-a confirmat plecarea după Skyfall și Spectre, scrie metro.co.uk.

Totuși, în ceea ce îl privește pe Craig, producătorii sunt încrezători că va juca și în filmul următor. Producătorii celor patru filme Bond care l-au avut drept protagonist pe britanic, Michael G Wilson și Barbara Broccoli au declarat pentru The Mirror: „Credem că va fi în continuare alături de noi, doar că nu avem încă contractul”.

Barbara Broccoli este convinsă că Daniel Craig se va întoarce, declarând pentru Vanity Fair: „Poate sunt într-o stare de negare, dar nu vreau să mă gândesc la un alt Bond”. 

×
Subiecte în articol: James Bond spectre daniel craig