x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Aerosmith anulează turneul european din 2022 din cauza pandemiei de COVID-19

Aerosmith anulează turneul european din 2022 din cauza pandemiei de COVID-19

01 Feb 2022   •   18:30
Aerosmith anulează turneul european din 2022 din cauza pandemiei de COVID-19
Sursa foto: a1.ro

Trupa Aerosmith a anunţat anularea concertelor programate în această vară în cadrul turneului european în contextul pandemiei de COVID-19, relatează marţi contactmusic.com.

Steven Tyler şi colegii săi de trupă urmau să plece în turneu în iunie şi iulie, însă au luat decizia de a anula concertele din cauza ''prezenţei continue a restricţiilor privind COVID-19 şi a altor probleme'', dar şi pentru a-şi proteja fanii şi membrii echipei.

''Cu profund regret trebuie să anunţăm că turneul nostru european, programat să aibă loc în iunie şi iulie 2022, a fost anulat'', se arată într-o declaraţie publicată pe conturile trupei de pe reţelele sociale.

''Am continuat să monitorizăm situaţia COVID-19 în curs şi, având în vedere incertitudinea legată de logistica călătoriilor şi de prezenţa continuă a restricţiilor privind COVID-19 şi a altor probleme, a devenit clar că nu va fi posibil să mergem mai departe cu spectacolele noastre estivale din regiune. Sănătatea, siguranţa şi bunăstarea fanilor noştri este prioritatea noastră numărul unu. Vom reveni să cântăm rock cu toată lumea şi sperăm să avem veşti interesante de anunţat în curând'', se arată în mesaj.

×
Subiecte în articol: aerosmith