x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Celine Dion anulează alte 8 concerte în Europa, inclusiv cel din București

Celine Dion anulează alte 8 concerte în Europa, inclusiv cel din București

de Redacția Jurnalul    |    08 Dec 2022   •   18:30
Celine Dion anulează alte 8 concerte în Europa, inclusiv cel din București

Probleme de sănătate pentru Celine Dion. Cântăreața canadiană a anunțat pe rețelele de socializare anularea a 8 concerte programate pentru vara anului 2023 în Europa. Printre acestea se numără și concertul de la București.

După turneul "Courage World Tour" în America de Nord, artista urmează un tratament și se recuperează din cauza unor spasme musculare severe și persistente care au împiedicat-o să cânte.

Echipa medicală a artistei continuă să evalueze și să trateze această afecțiune.

"Mă doare să vă spun că nu voi fi pregătită să îmi reiau turneul în Europa", a spus cântăreața în videoclipul difuzat prin intermediul rețelelor de socializare. "Mi-e dor de voi, mi-e dor să fiu pe scenă, să cânt pentru voi. Întotdeauna dau 100% atunci când îmi fac spectacolele, dar acum nu mai pot face acest lucru. Pentru a vă revedea pe toți, nu am de ales decât să mă concentrez asupra sănătății mele și să sper că sunt pe drumul spre recuperare".

După moartea soțului ei, producătorul René Angélil, în 2016, răpus de un cancer la gât, o scădere bruscă în greutate a provocat numeroase discuții despre artistă. Au apărut apoi spasmele musculare, generalizate și persistente, care au împiedicat-o să facă orice fel de performanță.

Sora ei, Claudette, a explicat că această stare de rău este cauzată de "premenopauză și schimbările hormonale". Dar o sursă din familie spunea anul trecut pentru revista Here că artista „nu se mai poate ridica din pat, nu se mai poate mișca sau merge. Suferă de dureri la picioare și picioare care o paralizează. Este foarte slăbită și a slăbit foarte mult”.

Potrivit Emagic, concertul de la București, ce urma să se țină pe 11 iunie 2023, la Arena Națională, va fi anulat. Cumpărătorilor de bilete li se va rambursa contravaloarea acestora.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: celine dion concerte anulate