x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Chris Brown: Nu sunt un monstru! (Video)

Chris Brown: Nu sunt un monstru! (Video)

28 Mai 2009   •   00:00
Chris Brown: Nu sunt un monstru! (Video)

Rapper-ul a postat un clip pe YouTube ca răspuns la acuzaţiile care i s-au adus în presă referitoare la atacul asupra Rihannei, din luna februarie. În clip, Chris Brown vorbeşte despre noul său album, „Graffiti", care va fi lansat în curând şi despre un nou single ce urmează să apară în această vară.

Chris Brown se adresează fanilor spunându-le că îi iubeşte şi că nu este un monstru. În luna aprilie, Chris Brown a pledat nevinovat pentru acuzaţiile de vătămare corporală şi ameninţări criminale.



În aceeaşi zi în care Chris Brown a postat filmul pe YouTube un paparazzi l-a dat în judecată spunând că unul din bodyguarzii rapper-ului l-au bătut, pe când el încerca să îl fotografieze pe rapper la o sală de gimnastică. Robert Rosen dă în judecată şi firma LA Fitness International.

Avocatul lui Brown, Mark Geragos a declarat că fotograful caută publicitate şi că a mai fost implicat în procese de acest gen.

Rihanna a fost victima unui atac al iubitului ei, Chris Brown, în ziua în care cei doi urmau să fie prezenţi la ceremonia de decernare a premiilor Grammy (8 februarie). Dacă Brown este găsit vinovat, riscă până la cinci ani de închisoare.

Sursa: www.stiumuzica.ro

×
Subiecte în articol: muzica brown Chris Brown