x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Circul chinezesc vine de 1 mai!

Circul chinezesc vine de 1 mai!

de Alex Revenco    |    15 Mar 2012   •   21:00
Circul chinezesc vine de 1 mai!

Chiar de Ziua Muncii, Sala Palatului din Capitala va fi gazda unui eveniment artistic de exceptie. Faimos in lumea intreaga, circul chinezesc vine la Bucuresti cu acrobatii executate de artisti cum nu am avut ocazia sa vedem pana acum, iar reprezentatia se anunta a fi deosebit de spectaculoasa. Cunoscuti pentru abilitatile sale de gimnasti, printre artistii chinezi se numara personalitati din opera si actori faimosi, care garanteaza formula pentru un spectacol original si inconfundabil. Cu o traditie de peste doisprezece ani, arta din Estul Indepartat iti face loc in continentul european, surprinzand mi­lioane de spectatori printr-un spectacol incredibil. Recuzita nu face apel la clovni sau animale, punandu-se accent pe gimnastica si echilibristica, ce demonstreaza comuniunea completa dintre corp si spirit.

In fiecare an, producatorul Raoul Schoregge si echipa sa reusesc sa aduca turneele in centrul atentiei, prin programe si ansambluri diverse, anul acesta turneul ajungand si la noi in tara. La asemenea spectacole, cri­ticii se intrec in a aduce elogii, iar publicul isi arata aprecierea prin ovatii si aplauze la scena deschisa. Iata o opinie despre show: 'Ce fac acesti artisti in arena circului pare a tine de supranatural, de divin. Sunt miracole ce se savarsesc sub ochii nostri si pentru care exista o explicatie logica: ani si ani de munca inversunata, de ambitie, curaj si un talent innascut. Fiecare artist ce ajunge in trupa este ales in urma unui proces indelungat si drastic din sute de mii de candidati dintr-o tara locuita de oameni care nu s-au ferit niciodata de munca grea'.

La evenimentul organizat de Christian Ratscher cu sprijinul Casei Romano-Chineze si a Asociatiei Culturale Teocta, biletele au urmatoarele preturi: 300 de lei – VIP, 250 lei – categoria I, 200 de lei – II, 150 de lei – III, 100 de lei – IV si sunt disponibile in reteaua Eventim, la casa de bilete a Salii Palatului, magazinele Germanos, Orange, Vodafone, librariile Humanitas, Carturesti si pe www.eventim.ro.

×
Subiecte în articol: muzica