x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Concert Holograf de 1 Decembrie

Concert Holograf de 1 Decembrie

30 Noi 2010   •   17:56

Distracţie, muzică, dans şi concert Holograf! La 1 Decembrie, la AFI Palace Cotroceni va avea loc un dublu eveniment: sărbătorirea Zilei Naţionale a României, dar şi aniversarea primului an de la deschiderea centrului comercial amintit.

Prima parte a zilei va fi dedicată cu precădere copiilor, care vor beneficia de un program special şi de acces gratuit la o parte dintre locurile de joacă. A doua parte va fi dedicată celor mari: începând cu ora 15:30 va avea loc un spectacol de dans contemporan susţinut de "Compania de teatru - dans 2012”. De la ora 17:00 va începe un număr de acrobaţii susţinut de o trupă profesionistă, iar de la ora 20:30 pe scena instalată în zona centrală a mall-ului va urca trupa Holograf. Evenimentele vor continua până târziu în noapte, fiind marcate de prezenţa DJ-ilor Pro FM.

Totodată, la 1 Decembrie va avea loc şi aprinderea celor 6.000 de lumini din bradul de Crăciun. Cu o înălţime de 10 metri, bradul va fi amplasat pe unul dintre coridoare, în apropierea zonei centrale, vizitatorii putând să treacă prin interiorul bradului, ca printr-un tunel. Cum ziua va fi încărcată de surprize, vizitatorii vor putea gusta şi din cele două mega torturi pregătite de gazde, ambele cântărind peste 200 kg.

×
Subiecte în articol: muzica