x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Concert Taxi de Valentine’s Day

Concert Taxi de Valentine’s Day

de Alex Revenco    |    09 Feb 2012   •   21:00
Concert Taxi de Valentine’s Day

La Jukebox Venue, de Valentine’s Day urmeaza sa concerteze formatia Taxi, dupa care petrecerea continua cu dans pe cele mai frumoase piese de dragoste, interpretate de trupa Asha. Deci marti, 14 februarie, de la ora 20:00 pana a doua zi de dimineata, la Jukebox Venue e celebrata deagostea! Chiar daca este o sarbatoare de import, iar formatia Taxi a declinat in repetate randuri invitatiile de a canta cu acest prilej, de aceasta data, lucrurile stau altfel.

Publicul Jukebox a votat Taxi drept formatia cea mai dorita pentru aceasta zi speciala, piese ca 'Mi-e dor si doare', 'Te vad in toate femeile', 'Jumatatea mea', 'Cele doua cuvinte' sau 'NonStop' fiind in playlist-urile tuturor in­dra­gos­titilor. 'Consideram ca dragostea ar trebui sarbatorita in fiecare zi. Nu cre­dem in Valentine’s Day, dar ne bu­curam oricand sa cantam pentru in­dragostiti', a spus Dan Teodorescu.

Cei care vor sa ramana pana la ziua si sa danseze pe acordurile trupei Asha vor avea parte de repertoriu special, ce va include cele mai frumoase piese de dragoste din muzica internationala, precum 'Bed of Ro­ses', 'Wonderful tonight', 'Al­ways' si multe altele. Rezervarile pentru loc la masa se fac la telefon 0725.927.907, in timp ce biletele (pret 40 de lei) s-au pus in vanzare in reteaua Eventim (magazinele Vodafone, Germa­nos, Orange, Domo, librariile Hu­ma­nitas si Carturesti, pe eventim.ro si la Jukebox Venue).

×
Subiecte în articol: muzica