x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Concertul T.Rex, eveniment caritabil

Concertul T.Rex, eveniment caritabil

de Alex Revenco    |    22 Mar 2012   •   16:04
Concertul T.Rex, eveniment caritabil

Seria de evenimente Classic Rock Nights, inceputa in ianuarie cu show-ul Nazareth din Hard Rock Cafe, isi pastreaza in continuare caracterul caritabil. Daca incasarile de la Nazareth au fost directionate catre un tanar pictor, beneficiile obtinute din vanzarea biletelor la T.Rex vor sustine activitatea Rodicai Radusca. Ea studiaza, de mai bine de sase ani, in Atelierul de Pictura al Palatului Elevilor si Copiilor Ilfov sI desi este la varsta adolescentei, a fost premiata la numeroase concursuri de pictura si grafica.

Iata ce a spus Radusca: 'sunt onorata de sprijinul acordat si vreau sa multumesc, atat celor care au initiat acest demers, cat si celor care au achizitionat bilete la concert. Tocmai de aceea, pun la dispozitia organizatorilor trei dintre lucrarile mele, spre a fi oferite, prin tragere la sorti unor spectatori'. Dupa cum se stie, alaturi de David Bowie, grupul T. Rex se numara printre cei care au initiat curentul glam rock in Marea Britanie.

De-a lungul anilor, T. Rex a inregistrat o serie intreaga de hituri, cele mai cunoscute fiind: Children Of The Revolution, Jeepster, 20th Century Boy, Get It On, Cosmic Dancer, Bang A Gong (Get It On), Metal Guru, Teenage Dream, Mambo Sun, Hot Love, I Love To Boogie, Ride A White Swan, Telegram Sam, Life's A Gas sI Monolith. T.Rex va canta pentru prima oara in Romania joia care vine, 29 martie, in Hard Rock Cafe.
Tobosarul Paul Fenton, cel care a cantat alaturi de fondatorii trupei, Marc Bolan & Mickey Finn, nu este singura personalitate din actuala componenta T.Rex.

Astfel, chitaristul trupei este nimeni altul decat Oliver Graham, fondatorul grupului britanic Saxon. Acesta activeaza alaturi de T.Rex din 2002, cand a primit propunerea de a- l inlocui pe Alan Silson (ex Smokie). In deschiderea concertului T.Rex vor evolua trupele Manfellow (Bucuresti) si QuantiQ (Brasov). Biletele la concert sunt: 400 de lei la VIP – (intalnire & poza cu trupa, afis & CD cu autograf), 120 de lei- loc la mese sI 70 de lei in picioare, disponibile la Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center la Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor, Hard Rock Cafe sau online, pe www.biletoo.ro, www.blt.ro si www.bilet.ro.

×
Subiecte în articol: muzica