x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Cu DM mergi la B’estfest!

Cu DM mergi la B’estfest!

de Alex Revenco    |    17 Mai 2009   •   00:00

Desigur că supărarea fanilor DM e de neconsolat, după ce concertul de la Bucureşti a fost anulat, dar totuşi "e bine" că am aflat din timp, faţă de Atena, unde lumea s-a strâns pentru spectacol, dar DM n-a mai urcat pe scenă.



Speranţe pentru o reprogramare există, dar sunt mici, pentru că mai sunt în discuţie Istanbul, Atena, Sofia, Belgrad şi Zagreb, iar singura "gaură" în program ar fi în iulie, între ultimul concert din Europa şi primul din America de Nord.

Având în vedere că, până la urmă, un concert este doar un concert, mi se pare civilizată şi elegantă iniţiativa organizatorilor români de a mai domoli supărarea fanilor, oferindu-le, în schimb, bilete la B'estfest. Unde afişul conţine nume sonore, de la "veteranii" Santana, Motorhead sau Orbital, la "noul val", reprezentat de Killers, Franz Ferdinand, White Lies, Klaxons sau The Ting Tings. Iar oferta include şi o economie, de la 30 la 80 de lei, la schimbarea biletelor.

Astfel, un bilet de 190 de lei poate fi schimbat cu unul valabil pe cele trei zile de B'estfest, 2, 3 şi 4 iulie. Un bilet DM de 120 de lei poate fi schimbat cu un bilet valabil pentru o zi de festival, la alegere: Ziua Zero - 1 iulie, 2 iulie, 3 iulie, 4 iulie.

Un bilet de 100 de lei poate fi schimbat cu un bilet valabil pentru Ziua Zero - 1 iulie, când cântă Snails, Patrice, White Lies şi Killers. Iar un bilet DM în valoare de 360 de lei poate fi schimbat cu un bilet valabil pe cele trei zile de festival, plus Ziua Zero sau Aftershock (cu Manowar!), la alegere.

×
Subiecte în articol: muzica bilet