x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Elton John părăsește Twitter: Schimbarea va permite dezinformării să înflorească necontrolat

Elton John părăsește Twitter: Schimbarea va permite dezinformării să înflorească necontrolat

de Redacția Jurnalul    |    10 Dec 2022   •   00:00
Elton John părăsește Twitter: Schimbarea va permite dezinformării să înflorească necontrolat

Elton John anunță că părăsește Twitter, din cauza schimbărilor despre care spune că „permit dezinformarea să înflorească”. Elton John face aceste comentarii după ce Elon Musk a declarat că va acorda o „amnistie generală” pentru conturile suspendate, potrivit The Guardian.

Sir Elton John a declarat că nu va mai folosi Twitter după schimbarea politicii, care, în opinia sa, va permite „dezinformării să înflorească necontrolat”.

Comentariile muzicianului în vârstă de 75 de ani vin după ce Elon Musk, care a cumpărat rețeaua de socializare pentru 44 de miliarde de dolari, a declarat că va acorda o „amnistie generală” pentru conturile suspendate, despre care experții au spus că va duce la revenirea pe platformă a „superdiseminatorilor de ură”.

Vineri, John a scris pe Twitter: „Toată viața mea am încercat să folosesc muzica pentru a aduce oamenii împreună. Cu toate acestea, mă întristează să văd cum dezinformarea este folosită acum pentru a diviza lumea noastră. Am decis să nu mai folosesc Twitter, având în vedere recenta lor schimbare de politică, care va permite dezinformării să înflorească necontrolat”.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: elton john Twitter