x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Groove Armada, Hernan Cattaneo şi Dusty Kid live

Groove Armada, Hernan Cattaneo şi Dusty Kid live

de Alex Revenco    |    08 Mar 2012   •   21:00
Groove Armada, Hernan Cattaneo şi Dusty Kid live

Sambata, 31 martie, dupa ora 22:00, pavilionul C6 din Complexul Romexpo va fi gazda unei petreceri disco-house de zile mari. La show-ul in care se vor 'produce' Dusty Kid, Hernan Cattaneo si Groove Armada, biletele sunt 40 de lei – in avans (disponibile la bilete.ro, Studio Martin, Music Box...) si 60 de lei – la intrare. In ultimii zece ani, Goove Armada si-a consolidat pozitia ocupata in grupul celor mai vandute (si iubite!) grupuri de muzica electro din lume.

A intrat in toate topurile si a fost cap de afis la cele mai mari festivaluri. In 2010 si-a redefinit sunetul cu cel de-al saselea album, Black Light, care a primit si o nominalizare la Grammy. Tom Findlay si Andy Cato au devenit cunoscuti in 1997, o data cu lansarea single-ului At The River. Pe vremea cand canta la trombon, Cato a castigat premiul UK’s Young Jazz Musician Of The Year.

Findlay asculta funk inainte de a se muta in Manchester, pentru a promova evenimente de club, apoi s-a mutat la Londra. Aici s-a ocupat de atmosfera petrecerii 'Captain Sensual At The Helm Of The Groove Armada', ca DJ, impreuna cu Cato.

×
Subiecte în articol: muzica