x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica „In-A-Gadda-Da-Vida” pe viu, în original!

„In-A-Gadda-Da-Vida” pe viu, în original!

de Alex Revenco    |    16 Feb 2012   •   21:00
„In-A-Gadda-Da-Vida” pe viu, în original!

Dupa 44 de ani de la lansare, acordurile psihedelice ale celebrei 'In-A-Gadda-Da-Vida' se vor auzi poi­mai­ne live, pe scena Hard Rock Cafe. Pri­ma formatie din lume care a fost re­compensata cu Discul de Platina vine pentru prima data – si foarte posibil ultima – la Bucuresti, in cadrul unui turneu european, cu 23 de concerte in unsprezece tari. Cunoscuti pentru curiozitatea lor culinara atunci cand vine vorba de tari nevizitate pana acum, Ron Bushy – tobe, Lee Dorman – bass, Charlie Marinkovich – chitare si Martin Gerschwitz – vo­cal, keyboards vor ajunge la Bucuresti cu o seara inaintea concertului.

Ei au solicitat ca bauturile 'de baza', be­rea si vinul rosu, sa fie din pro­duc­tia autohtona, iar mancarea neaparat tra­di­tionala romaneasca si 'cat mai variata posibil'. In deschiderea con­cer­tului Iron Butterfly va evolua Raygun Rebels, o tanara trupa hard rock & rock’n’roll din Germania, ce-si pro­mo­veaza primul album, lansat in vara anului trecut. Managerul Tony Mul­bacher, bun cunoscator al bu­ca­ta­riei romanesti, a promis ca ii va sfa­tui pe rockerii bavarezi ce preparate cu­­li­­nare si ce marci de bere romanesti sa nu rateze. Ultimele bilete la con­cer­tul extraordinar de duminica (90 lei – in picioare, 130 lei – cu loc la mese) se gasesc la Hard Rock Cafe, www.myticket.ro, www.blt.ro www.ticketpoint.ro, www.biletoo.ro, in reteaua Diverta, la Sala Palatului, Magazinul Muzica.

Dupa achizitionarea biletelor VIP si categoria I, sunati la 021.206.6261 pentru rezervarea locurilor la mese. Programul serii de duminica este urmatorul: 19:30 – incepe accesul publicului; 20:30-21:15 – recital Raygun Rebels (Germania); 21:30- 23:00 – concert Iron Butterfly (SUA). Stay Metal Forever!, organizatorul concertului Iron Butterflay, a tinut sa precizeze: 'Accesul la concert este gratuit pentru persoanele care nu au implinit 14 ani pana in ziua evenimentului, in prezenta unui insotitor legal; este interzis accesul cu aparate foto/video profesionale cu exceptia reprezentantilor media; pe perioada evenimentului este interzisa utilzarea blitzului sau a oricarei surse de lumina puternica.

Este interzis accesul cu: orice tip de arme sau obiecte contondente; orice tip de bauturi (alcoolice sau nonalcoolice) etc.

×
Subiecte în articol: muzica