x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Încă două confirmări la B’estfest Summer Camp

Încă două confirmări la B’estfest Summer Camp

de Alex Revenco    |    05 Mar 2012   •   21:00
Încă două confirmări la B’estfest Summer Camp

Pe afisul festivalului au mai aparut doua trupe: Dope D.O.D (hip-hop) din Olanda si Modestep (foto) grup britanic de dubstep si rock electro­nic. Dupa cum se stie, B’estfest va avea loc intre 6 si 8 iulie, la iarba verde, in comuna Tunari, iar confirmarile de astazi se adauga listei care ii cuprinde pe Garbage, Pulp, Caro Emerald, The Qemists, Milow, Selah Sue, Mala Vita, Obituary, Andy C, Kreator, Moonspell, Stanton Warriors si Meshuggah.

Infiintata relativ recent (in 2010), formatia Modestep a castigat un numar impresionant de fani, principalul atuu al trupei fiind mixul efervescent de dubstep cu electro si rock. 'Feel Good', single-ul de debut, a reusit sa intre din prima saptamana in UK Singles Chart si sa fie listat in A Playlist la BBC Radio – realizare notabila pentru o trupa nou aparuta. Succesul a fost confirmat de urmatorul single, 'Sunlight', lansat prin YouTube, in iulie 2011, care a inregistrat peste un milion de vizualizari in doar patru zile!

Daca anul trecut trupa si-a trecut in agenda festivaluri precum Bestival, Wireless sau Glastonbury, in vara lui 2012 Modestep va fi prezenta pentru prima data in Romania, la B’estfest Summer Camp, sambata 7 iulie. Dope D.O.D. (care a evoluat in deschiderea turneelor Limp Bizkit si Korn!) va urca pe scena B’estfest duminica, 8 iulie. Important: pana pe 15 martie, biletele pentru B’estfest Summer Camp pot fi achizitionate in promotia 'early bird' la pretul de 215 lei (abonamente de 3 zile), respectiv 95 de lei (biletele de o zi), 10 lei voucherul pentru camping. Acestea se gasesc pe www.MyTicket.ro, sau la Diverta, Muzica, libraria Mihai Eminescu, Sala Palatului.

×
Subiecte în articol: muzica