x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Joe Perry, chitaristul formaţiei Aerosmith, a suferit un infarct pe scenă

Joe Perry, chitaristul formaţiei Aerosmith, a suferit un infarct pe scenă

11 Iul 2016   •   12:25
Joe Perry, chitaristul formaţiei Aerosmith, a suferit un infarct pe scenă
Sursa foto: Facebook.com/JoePerryFanPage

Joe Perry, chitaristul celebrei formaţii Aerosmith, a suferit un infarct pe scenă, duminică noaptea, în timpul unui concert din Brooklyn susţinut alături de prietenii său, Alice Cooper şi Johnny Depp din trupa The Hollywood Vampires, conform publicaţiei The New York Times.

Joe Perry, 65 de ani, susţinea un concert la Ford Amphitheater, Coney Island Boardwalk, alături de Hollywood Vampires, supergrup din care mai fac parte, în afară de Alice Cooper şi Johnny Depp şi Robert DeLeo (Stone Temple Pilots) şi Matt Sorum (Guns N' Roses şi Velvet Revolver).

Perry nu s-a simţit bine în timpul concertului, conform relatărilor fanilor şi, după ce a cântat o perioadă de timp stând jos, pe platforma tobelor, s-a ridicat în picioare şi s-a îndreptat spre partea din spate a scenei unde s-a prăbuşit. El a fost resuscitat pe loc de poliţişti care asigurau securitatea evenimentului şi a fost transportat la un spital din Coney Island unde a fost internat în stare critică.

Ulterior, starea sa a devenit stabilă. 'Joe Perry este stabil şi se odihneşte. Fraţii săi din Hollywood Vampires şi fanii îi doresc însănătoşire rapidă", conform unui purtător de cuvânt al formaţiei.

Joe Perry este membru fondator şi principalul chitarist al formaţiei Aerosmith, alături de care cântă din 1970. Trupa Aerosmith a fost introdusă în Rock and Roll Hall of Fame în 2001, iar Joe Perry şi solistul Steven Tyler au fost primiţi în rândurile Songwriters Hall of Fame în 2013. Cel mai nou album Aerosmith, 'Music From Another Dimension!', a fost lansat în 2012.

Joe Perry a lansat şi câteva albume solo dar şi alături de formaţia sa, Joe Perry Project.

Formaţia Hollywood Vampires, care a concertat recent şi în România, a fost înfiinţată în 2015 de Perry, Alice Cooper şi Johnny Depp ca pe un omagiu adus muzicii rock din anii '70 şi rockerilor din acea generaţie care nu se mai află printre noi.AGERPRES

×