x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Kitaro, nominalizat la Premiile Grammy

Kitaro, nominalizat la Premiile Grammy

de Dana Andronie    |    22 Ian 2014   •   17:08
Kitaro, nominalizat la Premiile Grammy

Celebrul artist japonez, multi-instrumentist şi compozitor, Kitaro, demarează primul său turneu în Europa de Est - "2014 Symphonic World Tour”. Pe 2 martie va fi la Sala Palatului, alături de 36 de intrumentişti, adunaţi de pe diferite continente. Iubitorii stilului new age, dar şi cei care doresc să experimenteze senzaţia unui show care nu a mai fost prezentat vreodată pe o scenă de spectacol din România, îşi pot procura biletele de la punctele de vânzare din Unirea Shopping Center etj.2, de la Teatrul Elisabeta, din magazinele EuroGsm, Librăria Eminescu, de la Sala Palatului sau online, accesând www.vreaubilet.ro.

Recunoscut a fi cel mai apreciat artist din orient, Kitaro şi-a promovat întotdeauna muzica sa până dincolo de hotarele Japoniei. În calitate de compozitor, interpret şi specialist în sintetizatoare, el a câştigat audienţa a milioane de oameni de pe fiecare continent cu imprimările sale interstelare. Muzica lui Kitaro nu se încadrează şi nu are corespondenţă cu ceea ce s-ar putea numi un stil muzical.
Kitaro este deţinătorul unui Glob de Aur şi se bucură de cea de-a cincisprezecea nominalizare la ediţia Premiilor Grammy din acest an, la categoria  ”Cel mai bun album New Age” pentru “Final Call” - albumul lansat în toamna anului 2013.

Albumul nominalizat la noua ediţie a Premiilor Grammy este un tribut adus vieţii din respectul lui  Kitaro pentru natură. “Dacă nu vom modifica modul în care ne tratăm unii pe alţii şi planeta noastră, multe habitate şi porţiuni de pământ vor fi devastate şi în cele din urmă vor dispărea – spune Kitaro. Acest album este povestea unui voiaj epic - o călătorie de speranţă că toate creaturile vii pot într-o zi trăi fericite în armonie unele cu altele. Povestea începe de acolo de unde ne îmbarcăm pentru plecare".



×