x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica MADONNA iși AMÂNĂ turneul de promovare a noului album REBEL HEART

MADONNA iși AMÂNĂ turneul de promovare a noului album REBEL HEART

22 Mai 2015   •   20:22
MADONNA iși AMÂNĂ turneul de promovare a noului album REBEL HEART

Madonna a anunţat că amână până în ianuarie anul viitor concertele prevăzute să aibă loc în august şi septembrie la Miami şi Atlanta (SUA), şi cele de la San Juan (Puerto Rico), oraşe în care urma să debuteze turneul său 'Rebel Heart', relatează vineri EFE.

"După cum ştiu fanii mei, spectacolul trebuie să fie perfect. Montarea tuturor elementelor necesită mai mult timp decât credeam", a informat diva pe site-ul său pentru a justifica amânarea reprezentaţiilor.

Vedeta americană a muzicii pop şi-a cerut "scuze pentru inconvenientele cauzate fanilor" pentru aceste modificări ale datelor concertelor.

La Montreal (Canada), unde concertul fusese stabilit iniţial pentru începutul lunii septembrie, se va desfăşura cu o săptămână mai târziu la 9 septembrie.

Iniţial cele două spectacole de la Miami, 29 şi 30 august, care aveau rolul de a deschide noua serie de concerte a Madonnei au fost mutate la sfârşitul turneului, la 23 şi 24 ianuarie 2016.

Spectacolul din Atlanta, prevăzut iniţial pentru data de 30 septembrie 2015, a fost amânat pentru 20 ianuarie 2016, iar cele din Puerto Rico, prevăzute pentru 5 şi 6 septembrie 2015, au fost mutate la 27 şi 28 ianuarie anul viitor.

Spectacolul din Puerto Rico este primul al divei americane în această insulă după 22 de ani, când artista a suscitat numeroase controverse pentru gestul ei de pe scenă de a-şi trece printre picioare drapelul Puerto Rico.

×
Subiecte în articol: madonna concert rebel heart