x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Maria Gheorghiu, concert în 3D la Aida Pub

Maria Gheorghiu, concert în 3D la Aida Pub

de Dana Andronie    |    16 Feb 2012   •   21:00
Maria Gheorghiu, concert în 3D la Aida Pub

Ar fi putut sa urmeze calea muzicii clasice, dar a ales sa cante folk. Maria de Mangop (sau Gheorghiu, dupa numele din buletin) isi cunoaste foarte bine misiunea: sa daruiasca din talentul ce i-a fost harazit.

N-ar putea respira, daca n-ar fi cantecul... 'Pentru mine, muzica este modul suprem de a trai. A fost in mine inca inainte de a ma naste – spune Maria. Provin dintr-o familie de muzicieni si din partea mamei si din partea tatalui, doar mama nu a cantat. Pentru ca-si dorea foarte mult un copil care sa cante, mama mea statea cat este ziua de lunga cu burta lipita de aparatul de radio, pentru a-mi induce mie dragostea pentru muzica. fii uite ca a reusit. In ziua de astazi, fac si muzica, si radio.' Este un artist folk veritabil, si nu poate minti. Nu poate mima sentimentul, canta doar live, ceea ce se va intampla si marti, pe 21 februarie. Maria Gheorghiu va veni la Clubul Aida cu un concert in 3 D: Descantec de Dragoste de Dragobete. Ora 21:00. Pret bilet: 15 lei.

Rezervari se pot face (mai ales ca locurile la masa sunt limitate) la numarul de telefon: 0726.318.463.

Printre aromele de narghilea, in meniul de la Aida Pub a aparut si o aroma... muzicala. In cafeneaua de pe Calea Victoriei nr. 16-20, au loc o serie de concerte de bun gust, pentru clientii care se respecta. Nebunul de Alb – Emeric Imre – a deschis seria serilor cu arome muzicale la Aida Pub. Emeric Imre a fost urmat indeaproape de Ducu Bertzi, Ada Milea, Alina Manole si Dragos Chircu.

×
Subiecte în articol: muzica