x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Nişte Băieţi, Luna Amară, OCS şi Alternosfera live!

Nişte Băieţi, Luna Amară, OCS şi Alternosfera live!

de Alex Revenco    |    29 Mai 2014   •   17:49
Nişte Băieţi, Luna Amară, OCS şi Alternosfera live!

Înregistrat în România 2, eveniment dedicat rockului alternativ de la noi din ţară, are loc vineri, 30 mai, la Arenele Romane. Alternosfera, Omul Cu Şobolani, Luna Amară şi Nişte Băieţi au pregătit pentru acest eveniment multe surprize şi momente unice, care îi va bucura cu siguranţă pe cei prezenţi la eveniment.

Prezentând cele mai cunoscute hituri, piese noi sau piese mai puţin cântate în  concerte, formaţiile sunt programate după cum urmează: 
■ 18.00 - 19.00 warm-up DJ Hefe
■ 19.00 - 19.45 Nişte Băieţi,
■ 20.00 - 21.20 Luna Amară
■ 21.30 - 22.50 Omul Cu Şobolani,
■ 23.00- 01.00 Alternosfera.

In februarie a.c. Alternosfera a câştigat titlul de Best Romanian Alternative Rock Band 2013, la concursul organizat de Metalhead.ro şi bazat pe votul publicului. “Mulţumim celor care au votat Alternosfera la categoria Best Romanian Alternative Rock Band în pofida mai multor voci care reproşau că Alternosfera nu este o trupă din România. Da, suntem şi vom ramâne a fi o formaţie din Republica Moldova, care cantă şi va continua să cânte în limba română. Muzica, şi în particular muzica Alternosferei nu are cetăţenie sau naţionalitate. Lăsăm la latitudinea fiecăruia să decidă dacă votează în viitor cetăţenia sau limba în care se cântă” a spus Marcel Bostan, liderul Alternosfera. Grupul a lansat în martie anul trecut albumul “Epizodia”, continuare a albumului “Virgula”, editat cu câteva luni înainte. Turneele de promovare ale celor două albume s-au desfăşurat în 14 oraşe din România şi Republica Moldova, în faţa a peste 50.000 de spectatori.

Accesul la evenimentul de vineri se va face pe baza unui bilet valid, ce trebuie păstrat pe toată durata concertelor. Copii cu vârsta sub 10 ani vor avea acces gratuit, cu condiţia ca adultul care îi însoţeşte să aibă bilet. La Arenele Romane este interzis accesul cu umbrele, mâncare, băutură, aparate foto sau de înregistrare audio-video.









×