x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica O nouă imagine

O nouă imagine

16 Noi 2007   •   00:00

Lily Allen, cea care la doar 22 de ani este una dintre cele mai premiate artiste engleze, avănd in palmares premiul BRIT şi mai multe single-uri ce au ajuns in UK Top 10, este totodată şi una din cele mai controversate apariţii in showbiz.

Lily Allen, cea care la doar 22 de ani este una dintre cele mai premiate artiste engleze, avănd in palmares premiul BRIT şi mai multe single-uri ce au ajuns in UK Top 10, este totodată şi una din cele mai controversate apariţii in showbiz.

AŞCHIA NU SARE. Viaţa ei tumultuoasă şi excentrică a ajuns in paginile tuturor ziarelor din lume. Să rezumăm puţin: la 3 ani a apărut in clipul "The Comic Strip Presents: The Yob" al trupei UB40, a fost exmatriculată din liceu pentru consum de alcool, tutun şi pentru practicarea sexului oral, la 15 ani era dealer de droguri in Ibiza. Părinţii ei, nimeni alţii decăt Keith Allen (comic, actor şi prezentator) şi Alison Owen (producă toare de film). Zicala "aşchia nu sare departe de trunchi" nu se aplică şi in cazul lui Lily, care, in ciuda problemelor pe care le-a intămpinat in decursul anilor, a dovedit că este o persoană rezistentă şi foarte ambiţioasă.


CRITICI BUNE. După ce o perioadă bună a văndut CDuri intr-un magazin, in 2005 a semnat un contract cu casa de discuri Regal Records, iar un an mai tărziu albumul "Alright, Still" avea să cunoască un succes imens. Discul s-a văndut in SUA in 34.000 de exemplare, piesele au răsunat in topuri, iar Lily a ajuns să colaboreze cu artişti precum Basement Jaxx, Robbie Williams sau Manu Chao. In ciuda trecutului zbuciumat, artista a primit cronici foarte bune din partea criticilor.


PROVOCATEUR. Stilul ei vestimentar, ce constă in rochii inedite şi adidaşi, a prins foarte repede, anul acesta Allen lansăndu-şi propria linie vestimentară. Mai mult, Lily a devenit recent şi noua imagine a producătorului de lenjerie intimă, "Agent Provocateur", călcănd pe urmele unor celebrităţi precum Kate Moss, Maggie Gyllenhaal şi Dita Von Teese. "Proprietarii Agent Provocateur sunt incăntaţi peste măsură. Sunt de părere că aerul ei natural va motiva multe femei. Este intr-o formă extraordinară de cănd a pierdut in greutate, iar pozele sunt incredibile", a declarat un purtător de cuvănt al companiei despre Lily Allen. Starul britanic a reuşit, se pare, să slăbească apelănd la hipnoză. "După hipnoză, imi doream să merg in fiecare zi la sală, altfel mă simţeam foarte rău", mărturiseşte Allen. Şi pentru că astrele sunt toate de partea ei, Lily a bătut palma şi cu postul tv BBC 3, unde va avea propriul ei show care va rula incepănd cu ianuarie 2008.

×
Subiecte în articol: muzica