x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Ofertă specială pentru Angel Munoz!

Ofertă specială pentru Angel Munoz!

de Dana Andronie    |    01 Mar 2012   •   21:00
Ofertă specială pentru Angel Munoz!

Unul dintre putinii dansatorii de flamenco care au darul de a scoate cel mai bine in evidenta caracteristicile genului, Angel Munoz (foto), revine dupa sapte ani in Romania. Asociatia Culturala Maria Domina si Agentia Vreau Bilet va invita pe 13 martie, incepand cu ora 19:00, la Sala Palatului. Din moment ce ati acceptat invitatia, va puteti lasa cuprinsi de febra Spaniei pasionale in ritmuri de flamenco, descoperind secretele artei vii. Muzica in stilul andaluzian, dans, castaniete, emotii si spirit latin.

Angel Munoz provine din Cordoba si este considerat al doilea mare dansator de flamenco al Spaniei, dupa celebrul Joaquin Cortes, cu care de altfel a si studiat si dansat in numeroase spectacole. Agentia Vreau Bilet a lansat o oferta speciala pentru cumparatorii de bilete in perioada 1-8 martie. La achizitionarea unui bilet, clientul va primi in mod gratuit biletul pentru cea de-a doua persoana doar daca va completa un formular disponibil pe www.vreaubilet.ro si la casa de bilete din Unirea Shopping Center, etaj 2. Oferta este afisata si pe site. Pretul unui bilet variaza, in functie de categoria de loc, intre 60 si 150 de lei.

'El principe del flamenco' (asa a fost alintat Munoz de catre critici) ii va bucura si pe timisoreni. Pe 14 martie, artistul va evolua pe scena Salii Capitol din Timisoara. El va fi acompaniat de Antonio Españadero si Manuel Pérez – chitara; Roberto Lorente si La Tremen – voce si Nacho López – percutie.

Angel Munoz a debutat ca solist in spectacolul coregrafic bazat pe 'Forta destinului' de Verdi. A detinut roluri importante in 'La Traviata' si 'La del Soto del Parral'. 'Angel Munoz are toate atuurile necesare pentru a fi urmatorul rege al stilului flamenco', a consemnat 'The Guardian'.

×
Subiecte în articol: muzica