x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Pollution şi Red Magnetic, în deschidere la Hail!

Pollution şi Red Magnetic, în deschidere la Hail!

de Alex Revenco    |    15 Mar 2012   •   21:00
Pollution şi Red Magnetic, în deschidere la Hail!

Dupa cum se stie, joi, 29 martie, de la ora 20:00, clubul Safe House din Bucuresti va gazdui concertul sustinut de supergrupul Hail! (cu Pollution si Red Magnetic, in deschidere). De-a lungul timpului, muzicienii care alcatuiesc supergrupul Hail! au facut parte din formatii importante ale genului heavy metal, dupa cum urmeaza: tobosarul Paul Bostaph a facut parte din trupele Slayer, Exodus, Testament si Forbidden, solistul vocal Tim 'Ripper' Owens este binecunoscut pentru colaborarile avute cu Judas Priest sau Iced Earth. Pe chitaristul Andreas Kisser il stie toata lumea din trupa Sepultura, iar basistul James Lomenzo a colaborat, printre altii, cu Megadeth si Black Label Society.

Pollution este o trupa de thrash metal din Serbia, care va concerta pentru prima data in Romania. Infiintata in 2007, trupa a lansat primul album, 'Modern Warfare', in 2010.

Red Magnetic este o trupa tanara, pe scena muzicala din Romania, care a luat nastere in 2008, dar anul trecut a suferit cateva schimbari de componenta, prezentandu-se la aceasta ora intr-o formula dinamica. Pana pe 29 martie, biletele la concertul Hail! sunt 40 de lei, si in seara evenimentului vor costa 50 de lei. Acestea se gasesc in reteaua My Ticket si pe www.myticket.ro.

×
Subiecte în articol: muzica