x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Salvatore Adamo revine in Romania in acest an

Salvatore Adamo revine in Romania in acest an

29 Mar 2012   •   07:37
Salvatore Adamo revine in Romania in acest an

La finalul spectacolului de anul trecut, dupa aplauze indelungi Salvatore Adamo a promis sa revina cat mai curand in Romania. Iata ca Salvatore Adamo se tine de promisiune si revine si anul acesta la Bucuresti pentru un concert cu totul special, dedicat sarbatorilor de iarna. Asa ca anul acesta seara de 18 decembrie (incepand cu orele 20.00) ii este rezervata sansonetei!

La cererea artistului, in perioada 27martie – 3 aprilie 2012 se pun in vanzare bilete cu reducere 20%. 'Am fost placut surprins sa remarc ca in Romania am foarte multi fani, care imi urmaresc cariera si desi situatia economica din zona este precara, imi cumpara toate cd-urile si incerca sa vina la cat mai multe spectacole. Tocmai de aceea, am rugat organizatorii ca in primele zile de comercializare a biletelor sa se faca o reducere pentru fanii ce si-au exprimat in mod repetat dorinta de a mai concerta in Romania'.

Concertul 'Salvatore Adamo' va avea loc la Sala Palatului din Bucuresti pe 18 Decembrie 2012, iar pretul biletelor variaza intre 100 si 350 lei.

×
Subiecte în articol: muzica