x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Shakira doboară recordul de vizualizare pe YouTube pentru cântece latino

Shakira doboară recordul de vizualizare pe YouTube pentru cântece latino

de Redacția Jurnalul    |    13 Ian 2023   •   23:50
Shakira doboară recordul de vizualizare pe YouTube pentru cântece latino

O melodie a Shakirei despre fostul ei partener Gerard Pique, care a înșelat-o, a doborât recorduri pe YouTube, scrie BBC.

Videoclipul piesei „Out of Your League” a fost vizionat de peste 63 de milioane de ori în 24 de ore, devenind astfel cea mai vizionată melodie latino în această perioadă.

Shakira, în vârstă de 45 de ani, s-a despărțit de fostul fotbalist al Barcelonei, Pique, în vârstă de 35 de ani, în 2022, după mai bine de 10 ani de relație.

Acest cântec pop de patru minute este prima dată când Shakira și producătorul și DJ-ul argentinian Bizarrap au lucrat împreună.

În piesă, Shakira cântă despre noua presupusă parteneră a lui Pique, în vârstă de 23 de ani. Ea spune că "valorează cât doi tineri de 22 de ani" și compară relația cu schimbarea "unui Ferrari cu un [Renault] Twingo" și a unui "Rolex cu un Casio".

Cântăreața columbiană face referire și la conflictul cu autoritățile spaniole, care susțin că nu a plătit 14,5 milioane de euro (12,8 milioane de lire sterline) din impozitul pe venit.

Gerard Pique nu a răspuns la cântecul online, dar a postat despre noul său proiect de fotbal în șapte, King's League.

Cei doi au dat o declarație atunci când s-au despărțit în iunie anul trecut, spunând că se concentrează pe copii lor Milan, în vârstă de nouă ani, și Sasha, în vârstă de șapte ani.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: shakira record