x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Video - Update - Solistul trupei "The Prodigy" a murit la doar 49 de ani. Artistul s-ar fi sinucis

Video - Update - Solistul trupei "The Prodigy" a murit la doar 49 de ani. Artistul s-ar fi sinucis

04 Mar 2019   •   16:03
Video - Update - Solistul trupei "The Prodigy" a murit la doar 49 de ani. Artistul s-ar fi sinucis

Keith Flint, solistul trupei britanice "The Prodigy", recunoscut pentru apariţia sa scenică şocantă şi pentru videoclipul "Firestarter", a murit la vârsta de 49 de ani, scrie presa britanică. Surse apropiate artistului spun că poliţia a fost chemată la locuinţa muzicianului din Dunmow, comitatul Essex, în această dimineaţă, după ce au primit un telefon. Flint a fost descoperit fără viaţă în locuinţa sa iar forţele de ordine au precizat că nu consideră moartea artistului drept un deces suspect. Keith Flint a ieşit în evidenţă în anii 1990 prin stilul său energic şi modul ieşit din comun în care îşi aranja părul. 

Colegul de trupă al lui Flint, Liam Howlett, a scris pe pagina sa de Instagram că acesta s-ar fi sinucis. 'Vestea este adevărată, nu îmi vine să cred că spun asta, însă fratele nostru Keith şi-a luat propria viaţă în acest weekend. Sunt extrem de şocat, nervos, derutat şi cu inima distrusă..... r.i.p frate'.

 

 

×
Subiecte în articol: keith flint The Prodigy