x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Primele 10.000 de bilete pentru Untold s-au vândut în câteva minute

Primele 10.000 de bilete pentru Untold s-au vândut în câteva minute

de Redacția Jurnalul    |    29 Mai 2023   •   22:15
Primele 10.000 de bilete pentru Untold s-au vândut în câteva minute
Sursa foto: Facebook/ Neversea

Primele 10.000 de bilete pentru o zi la cea de-a 8-a ediție a festivalului Untold s-au vândut, luni, în câteva minute.

Cei care au selectat opțiunea Day Ticket și-au putut alege ziua în care să se bucure de cea mai frumoasă experiență de festival, împreună cu artiștii preferați. Prima etapă de vânzare a biletelor pentru o zi la festivalul Untold a început luni la ora 14.00, la prețul de 69 de euro plus taxe, iar iletele s-au vândut în câteva minute, anunță organizatorii.

Următoarea etapă de vânzare a biletelor de o zi este programată în luna iunie, între timp fanii își pot cumpăra abonamentele de pe site-ul oficial al festivalului.

Creatorii Untold au anunțat, la finalul săptămânii trecute, line-up-ul pe zile.

Joi, 3 august, fanii vor avea parte de două nume în premieră pentru un festival din România: Ava Max și Bebe Rexha. Vineri, 4 august, va urca pe scenă trupa de rock alternativ Imagine Dragons. Sâmbătă, 5 august, DJ-ul numărul 1 al lumii, Martin Garrix, și suedezul Eric Prydz, sunt parte din line-up, iar duminică, 6 august, ultima zi, va oferi fanilor emoția revenirii pe Cluj-Arena a unui dintre cei mai iubiți artiști, Armin van Buuren. În aceeași seară, pe scena principală a festivalului va urca și David Guetta.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: Untold bilete