x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Val de critici și indignare, după excluderea lui Celine Dion din lista Rolling Stone a celor mai mari cântăreți 

Val de critici și indignare, după excluderea lui Celine Dion din lista Rolling Stone a celor mai mari cântăreți 

de Redacția Jurnalul    |    03 Ian 2023   •   09:30
Val de critici și indignare, după excluderea lui Celine Dion din lista Rolling Stone a celor mai mari cântăreți 
Sursa foto: Hepta

Excluderea lui Celine Dion din lista celor mai mari 200 de cântăreți din toate timpurile realizată de revista Rolling Stone stârnește indignare, scrie CNN.

Publicată în ziua de Anul Nou, lista cuprinde nume importante, de la Aretha Franklin la Rosalía și alți artiști cunoscuți pentru cântece remarcabile. Dar multe persoane reclamă absența lui Dion de pe listă.

Printre aceștia se numără producătorul, promotorul și artistul Jamie Lambert. Au existat, de asemenea, plângeri că nu au fost incluși și alții, printre care Dionne Warwick, Diana Ross și Sting. Publicația a părut să anticipeze nemulțumirile.

"Înainte de a începe să derulați (și să comentați), rețineți că aceasta este lista celor mai mari cântăreți, nu lista celor mai mari voci", a notat introducerea. "Talentul este impresionant; geniul este transcendent".

Dion a anunțat recent că amână mai multe spectacole din turneul din Europa după ce a fost diagnosticată cu o tulburare neurologică care nu îi permite să cânte așa cum era obișnuită.

Afecțiunea de care suferă, sindromul "stiff-person", este "un sindrom rar și progresiv care afectează sistemul nervos, în special creierul și măduva spinării", potrivit Institutului Național pentru Tulburări Neurologice și Accidente Vasculare Cerebrale.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: celine dion rolling stone