x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica ZZ Top: La Istoria Rock-ului

ZZ Top: La Istoria Rock-ului

de Alex Revenco    |    10 Sep 2009   •   00:00

Cu ocazia concertului de la 20 octombrie, în Sala Polivalentă, ediţia de duminică a emisiunii radiofonice Istoria Rock-ului va fi dedicată ZZ Top, faimosul grup texan.



Pe parcursul emisiunii vor fi şi concursuri cu invitaţii la concertul ZZ Top, iar în ultima oră va fi difuzat albumul săptămânii, ce va fi o surpriză pentru iubitorii muzicii rock, prezentat în premieră pe posturile de radio din România, la Istoria Rock-ului. Emisiunea, ce va putea fi ascultată duminică, 13 septembrie, la Radio Bucureşti, pe 98,3 FM sau la www.radiobucuresti.ro, începe la ora 21:00 şi se va încheia la 1:00 noaptea. Recent, show-ul ZZ Top din Bucureşti a fost anunţat şi pe pagina oficială a trupei www.zztop.com, împreună cu restul datelor turneului european.

TURNEU ÎN EUROPA
Astfel, înainte de a ajunge la Bucureşti, americanii cântă în Olanda, Germania, Austria, Slovacia, Ungaria, Croaţia şi Serbia, iar după concertul din România, ZZ Top vor pleca direct în Bulgaria, unde au programat un concert la Sofia, la data de 21 octombrie. Biletele pentru concertul ZZ Top sunt disponibile prin Eventim în magazinele Germanos din întreaga ţară, Librăriile Cărtureşti şi o parte din magazinele Vodafone. Online, biletele se găsesc pe site-urile www.eventim.ro şi www.bilete.ro.

În aceste zile, un bilet costă 120 de lei, iar în ziua concertului, biletele se vor vinde la preţul de 130 de lei, la intrarea în sală. Concertul ZZ Top, produs de D&D East Entertainment în colaborare cu Marcel Avram, reprezintă o premieră absolută pentru România".

×
Subiecte în articol: muzica zz top