x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Teatru O comedie polițistă din culisele politicii: AMANTA NOASTRĂ DE LA MINISTER, în premieră la Sala Luceafărul

O comedie polițistă din culisele politicii: AMANTA NOASTRĂ DE LA MINISTER, în premieră la Sala Luceafărul

de Magdalena Popa Buluc    |    05 Apr 2024   •   12:00
O comedie polițistă din culisele politicii: AMANTA NOASTRĂ DE LA MINISTER, în premieră la Sala Luceafărul

Teatrul Dramaturgilor Români va susține o reprezentație a spectacolului AMANTA NOASTRĂ DE LA MINISTER de Andreas Petrescu, regia Gelu Colceag, la Sala Luceafărul – luni, 15 aprilie, ora 19:00!

Majordomul, ministrul și amanta. Un triunghi amoros foarte des întâlnit în România anilor `30… Orice asemănare cu realitatea de azi, este, evident, neîntâmplătoare! AMANTA NOASTRĂ DE LA MINISTER este o comedie sclipitoare, jucată într-un ritm alert. Nu lipsesc nici momentele dramatice, în care planurile, cusute cu ață mult prea subțire, duc la destrămarea tuturor relațiilor din casa Ministrului Iorgu Vasiliu. Cu decizii nebunești motivate de dragostea oarbă, cu suspans determinat de amenințări cu moartea și cu un Inspector de poliție, care intervine la momentul potrivit pentru a încerca să dezlege un mister, nu mai e nevoie decât de un Nebun pentru ca „Amanta noastră de la Minister” sa devină și o comedie polițistă, plină de umor.

Atunci când secretele devin monede de schimb pentru personajele noastre (interpretate de Adriana Trandafir, Ionuț Ciocia, Alexandra Apetrei/Maria-Claudia Vasile, Vlad Corbeanu, Mihai Munteniță și Gabriel Fătu), fiecare mișcare trebuie făcută cu atenție pentru a nu dezlănțui haosul.

Versiune scenică de: Gelu Colceag și Vlad Corbeanu; Scenografia: Ioana Colceag; Asistent regie: Vlad Corbeanu.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

 

 

 

×