x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Volumul de memorii al Prințului Harry apare în România în 10 ianuarie. Ediția audio, în 30 ianuarie

Volumul de memorii al Prințului Harry apare în România în 10 ianuarie. Ediția audio, în 30 ianuarie

28 Oct 2022   •   11:39
Volumul de memorii al Prințului Harry apare în România în 10 ianuarie. Ediția audio, în 30 ianuarie

„Rezervă”, volumul de memorii al Prințului Harry, Duce de Sussex, va fi publicat internațional pe data de 10 ianuarie 2023, în aceeași zi fiind lansat și în România. Ediția audio integrală va fi disponibilă din 30 ianuarie.

Volumul de memorii al Prințului Harry, Duce de Sussex, „Rezervă”, va fi publicat internațional pe data de 10 ianuarie 2023 și va apărea în România, în colecția Orion, atât în format clasic, cât și în format digital pe data de 10 ianuarie 2023. Ediția audio integrală a cărții va fi disponibilă pe data de 30 ianuarie 2023.

Cartea va fi publicată în 16 limbi.

Potrivit editurii, „Rezervă” îi poartă pe cititori înapoi în timp, amintindu-le una dintre cele mai impresionante imagini din secolul trecut: doi băieți, doi prinți care merg în urma sicriului mamei lor, în timp ce întreaga lume îi urmărește cuprinsă de tristețe – și de teamă. După ce Diana, Prințesa de Wales, a fost condusă pe ultimul drum, miliarde de oameni s-au întrebat ce era în mintea și în sufletul lor – și cum avea să fie viața lor mai departe. Aceasta este povestea a ceea ce a urmat pentru Harry.

„Rezervă” este o carte de o onestitate necruțătoare, plină de dezvăluiri, revelații și lecții de viață cu greu învățate despre eterna putere a iubirii de a învinge suferința.

Prințul Harry își dorește să sprijine fundații caritabile britanice din vânzările volumului său de memorii, „Rezervă”.

Ducele de Sussex a donat 1.500.000 de dolari pentru Sentebale, organizație pe care a înființat-o împreună cu Prințul Seeiso în amintirea mamelor lor și care sprijină copii vulnerabili și tineri cu HIV/SIDA din Lesotho și Botswana. Prințul Harry va dona 300.000 de lire sterline organizației non-guvernamentale WellChild, al cărei patron regal este de 15 ani. WellChild are ca scop îngrijirea la domiciliu a copiilor și tinerilor cu probleme de sănătate complexe.
 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: prinţul harry