x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Editoriale Brunch cu produse biodinamice

Brunch cu produse biodinamice

de Roxana Jianu    |    13 Iun 2010   •   00:00
Brunch cu produse biodinamice

Pentru cei care vor să se răsfeţe cu un brunch 100% natural, s-au lansat pe piaţa din România îngrijiri dătătoare de viaţă, prin singurul brand de remedii şi cosmetice naturale organice şi biodinamice de la noi, recunoscut drept numărul unu în lume.

Într-o grădină plină de culoare, natura îi îmbrăţişează pe cei prezenţi transmiţând şi emanând vitalitate şi prospeţime. Nici un alt loc nu putea fi ales mai bine pentru lansarea principalului producător mondial de remedii şi cosmetice naturale organice, Weleda, care a avut loc datorită succesului uriaş de care se bucură acesta în peste 46 de ţări din străinătate: "Decizia de a lansa aceste produse pe piaţa din România a avut la bază atât potenţialul pe care l-a atins segmentul produselor bio, cât şi numeroasele solicitări primite de la clienţii noştri care se aprovizionau până acum din magazinele şi farmaciile din Germania, Austria, Spania, Anglia sau Elveţia", declară Ana-Maria Murariu, reprezentant Natura Ecopharm, Marketing Manager Weleda România.

Înfiinţată în 1921, în Elveţia, împreună cu Rudolf Steiner, fondatorul medicinei antropozofice, compania a decis să creeze produse medicale şi de îngrijire a corpului, pentru ca omul să trăiască în armonie cu natura. Inima acestei firme o reprezintă propriile culturi de plante medicinale, întinse pe 20 de hectare în care sunt cultivate mai mult de 200 de specii diferite de plante, îngrijite după principiile agriculturii biodinamice. Acest laborator farmaceutic are ca misiuni păstrarea şi întărirea în mod natural a stării de sănătate a omului, astfel că impune standarde de calitate ridicate.

Create de o companie producătoare de medicamente în urma cercetărilor şi experienţelor acumulate timp de peste 85 de ani, împreună cu medici şi farmacişti, produsele înconjoară trupul din cap până în picioare cu cele mai pure ingrediente şi remedii naturale. În ţară se găsesc 23 de produse pentru îngrijirea mamei şi bebeluşilor, pielii (faţă şi corp pentru femei şi bărbaţi), părului, dar şi pentru igiena orală. Şampoanele, loţiunile, uleiurile de corp, scruburile, deodorantele, pastele de dinţi şi apa de gură conţin numai substanţe naturale, evitându-se utilizarea coloranţilor, a siliconului sau a altor materii prime pe bază de uleiuri minerale şi a parfumurilor sintetice. Printre ingredientele naturale folosite pentru produsele dietetice şi de îngrijire a corpului se numără arnica, gălbenelele, mesteacănul, citricele, lavanda, ratanhia, cătina, salvia şi extractul de trandafiri. Ultimul, de pildă, ajută la armonizarea şi regenerarea pielii, care nu se mai satură de prospeţime şi vitalitate.

În concluzie, "dorim să stimulăm şi să vă inspirăm corpul, sufletul şi spiritul. În acest sens, vă încurajăm să vă regăsiţi vitalitatea proprie şi să vă descoperiţi echilibrul interior, ceea ce va permite sănătăţii şi frumuseţii dumneavoastre individuale să se desfăşoare". Dacă vor contribui aceste produse dietetice la însănătoşirea organismului dumneavoastră şi al copiilor dumneavoastră, rămâne să vă convingeţi în urma achiziţionării acestora din farmacii.

×
Subiecte în articol: ca la 20 de ani