x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Editoriale Gelozii cu crampoane

Gelozii cu crampoane

de Florin Condurateanu    |    29 Ian 2021   •   07:50
Gelozii cu crampoane

Ovaţiile a mii de spectatori, bani cu vraful la salariu, limuzinele aerodinamice, gloria… E normal ca fotbaliştii să fie curtaţi de femei frumoase, cu siluete de viespe şi fasoane cât cuprinde. Chiar dacă înfruntările era normal să apară pe gazon, în lumea fotbalistică au existat şi gelozii, şi invidii amoroase, şi făcut cu ochiul către fetele angajate în idile cu vedetele de pe teren. 

Și răzbunările rivalilor nu s-au concretizat doar în cotonoage, ci şi în sforării de a clătina poziţia curtenitorului nedorit. Victor Piţurcă, încăpăţânat şi deştept, nu s-a înghesuit cu simpatia pentru Mutu, deşi Adi zburdalnicul era giuvaerul echipei naţionale antrenate de Piţi. Satana, cum era poreclit Piţurcă pentru norocul cu care-i bătea la jocurile de noroc pe grangurii mediului fotbalistic, ei bine Piţi se încrunta când îl vedea pe Adi, pentru că Vica Blochina, amanta de peste 8 ani, i-a suflat antrenorului naţionalei că Mutu i-a făcut avansuri. 

Nu l-a iertat niciodată Dan Petrescu pe atacantul Radu Niculescu pentru că acesta s-a iubit cu nevasta, cu Dana Petrescu. Culmea, Dan Petrescu fusese coleg de cameră în cantonament cu fotbalistul amator de relaţii umbroase cu soţiile unor colegi. Prima căsătorie a Bursucului s-a rupt tocmai din cauza acestei trădări. Umblă vorbe că Gică Popescu nu l-a înghiţit niciodată pe Gică Craioveanu. Tot de la o fată a pornit această antipatie. Gică Popescu se afla în iubire cu fata lui Deselnicu, chiar s-a mutat cu ea în Olanda când a fost transferat la Eindhoven. Se tot certau şi s-au despărţit. După aceea, Gică Craioveanu a purces să-i facă curte Oanei Deselnicu, a luat-o de nevastă, dar până la urmă a divorţat de ea. Gică Popescu nu-l suporta pe Craioveanu şi i-a pus vorbe rele să nu fie convocat la naţională. S-a destrămat şi căsătoria a doi frumoşi, Ienei și actriţa Vasilica Tastaman. 

 

×