x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Editoriale Masacrul Inocenţilor

Masacrul Inocenţilor

de Cristian Crisbăşan    |    30 Mai 2013   •   15:32

Când am citit ştirea despre "Conspiraţia ADHD", gândul m-a dus, involuntar, la celebrul tablou al lui Pieter Brueghel Cel Bătrân, "Masacrul Inocenţilor" - ilustrare a poveştii biblice despre uciderea pruncilor ordonată de regele Irod pentru a opri destinul celui ce avea să fie Iisus. "Conspiraţia ADHD", diabolica "inginerie psihologică" a lumii moderne şi "civilizate", a transformat sute de milioane de copiii în nişte mutanţi docili, condamnaţi pe viaţă.

Recent, din fericire - dar mult prea târziu - într-un document din 22 noiembrie 2011, Comisia Elveţiană de Etică Biomedicală (NEK) a tras un semnal de alarmă, criticând în mod public folosirea medicamentaţiei în cazul bolii numite ADHD, care a dus la alterarea psihologică şi comportamentală gravă a personalităţii copiilor.

La 2 februarie 2012, săptămânalul german Der Spiegel titra pe copertă "ADHD-ul este un prim exemplu de boală inventată". Cine a spus asta? Ei bine, chiar "părintele ştiinţific al ADHD", psihiatrul american Leon Eisenberg care, cu 7 luni înainte de moarte (la 87 de ani), a recunoscut în ultimul interviu că "boala" descoperită de el este o pură ficţiune.

Dar din 1968, în 45 de ani, "boala Eisenberg" a bântuit manualele de diagnostic şi statistici, şi a înnebunit de cap o umanitate întreagă. Doar în Germania, folosirea medicaţiei anti-ADHD a crescut în numai 18 ani (1993-2011) de 51 de ori! Iar în SUA, fiecare al zecelea copil este îndopat cu  medicamente anti-ADHD în fiecare zi, iar tendinţa este în creştere.

Cum a beneficiat Eisenberg pentru această imensă porcărie şi crimă împotriva umanităţii? O carieră strălucită, titluri, posturi de conducere, catedre de predare, fonduri de cercetare, un mare premiu în USA pentru "cercetare în domeniul psihiatriei la copii şi adolescenţi", plus că a şi fost timp de 40 de ani un lider respectat în psihiatria infantilă - farmacologie, cercetare, învăţământ, precum şi politici sociale sau teorii despre autism şi medicină socială! Totul bazat pe o imensă mistificare cu consecinţe tragice.

Dar mai ales sutele de milioane de copiii handicapaţi psihic iremediabil prin administrarea de medicamente agresive au băgat - şi continuă să bage - în buzunarele marilor companii farmaceutice miliarde de euro.

De notat că Eisenberg nu a spus că a făcut o greşeală - de care şi-ar fi putut da seama în peste 45 de ani, stopând această crimă - ci a spus simpu şi sec "este o invenţie". Cu alte cuvinte, a ştiut de la început, a fost un fel de conspiraţie menită nu numai să producă armate de mutanţi "lobotomizaţi" şi manipulabili, ci să şi producă averi uriaşe  în beneficul celor care au nevoie de "armatele" de servitori sociali muncitori, docili, dresaţi, liniştiţi şi educaţi. Şi care să nu facă scandal dacă o "criză financiară" e ca un fel de reinstalare a unui nou sistem de operare pe hard-disk-ul unui computer vechi.

×