x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Editoriale Voiculescu a fost condamnat prin telepatie de la Cotroceni

Voiculescu a fost condamnat prin telepatie de la Cotroceni

de Dan Constantin    |    26 Sep 2013   •   17:11

După amânări succesive, Tribunalul Bucureşti s-a conformat indicaţiei trasate public de Băsescu Traian, hotărând o condamnare de 5 ani de închisoare cu executare pentru Dan Voiculescu. Băsescu l-a catalogat în urmă cu zece zile drept “infractor” pe duşmanul lui politic de notorietate, vorbind la un seminar internaţional. Băsescu Traian a trimis astfel un ordin “telepatic” judecătorilor care urmau să decidă în Dosarul “Telepatia”. Judecătorii nu au ţinut cont de lipsa probelor care să-l incrimineze pe Dan Voiculescu şi au dat curs unei erori judiciare grave. “Telepatia” pe care au inclus-o procurorii ca să justifice conducerea de către Dan Voiculescu a privatizării Institutului de Cercetări Alimentare devine în premieră în jurisprudenţa europeană o probă.
Când trebuie îndeplinit un ordin venit de la Cotroceni, nici o nerozie nu trebuie exclusă din arsenalul “argumentelor”, iar magistraţii care au fost trimişi pe traseul acestui dosar cu motivaţie politică, iată, le-au folosit din plin.

Dan Voiculescu, cel care a susţinut şi promovat ca soluţie politică suspendarea lui Traian Băsescu din funcţia de preşedinte al ţării prin referendumurile din 2007 şi din 2012, a fost, în fine, “pedepsit” de ocupantul de la Cotroceni. Nu este întâmplător că acţiunile DNA, braţul “înarmat” al băsismului, au fost pornite în acest dosar exact după cele două consultări populare care l-au avut ca promotor pe Dan Voiculescu.  Răzbunarea lui Băsescu este cu atât mai josnică încât el foloseşte puterea Justiţiei pentru a condamna un adversar politic, introdus artificial, cu nerespectarea procedurilor elementare, în Dosarul “Telepatia”.

Grupului de procurori cu naşul în suflet i s-au alăturat astăzi şi judecători de la Tribunalul Bucureşti care au dat o sentinţă ruşinoasă. Desigur, cei condamnaţi de instanţa de fond vor face recurs. Sentinţele nu sunt definitive. Rămâne însă definitivă palma pe care Justiţia şi-o aplică singură.

×